03 helmikuuta, 2006

Muslimit seonneet jälleen

Ei voi kuin ihmetellä näitä hulluja...(muslimeja).

Nyt ne ovat keksineet uuden syyn josta olla "loukkaantuneita", Oliko nyt Tanskalainen sanomalehti joka on julkaissut muslimeiden profeetasta (muhammed) jotain pilapiirroksia jotka viittaavat jollakin tavalla terrorismiin.

Tästä he ovat nyt sitten hirveän vihaisia kun heidän profeettaansa sellaiseksi väitetään... ja tapa jolla he mielipiteensä ilmaisevat on tietenkin terrorismi.

Minun mielestäni tuo kuulostaa ja näyttää melko vinksahtaneelta tavalta esittää mielipiteensä ja loukatuksi tulemisen... varsinkin nyt kun heidän mitä ilmeisempi syy hyökkäyksiin on nyt ollut se että heidän profeettansa ei ole ollut mikään terroristi.

Nuo ovat niin hulluja että oksat pois.

Jos muslimille sanoo ihan mistä tahansa mielipiteen joka ei ole sama kuin hänellä niin hetikös tämä on syyttämässä rasismista, he kyllä sitten saavat kohdella meitä muita miten huvittaa... pääasia näyttää olevan vain se että heitä ei sellaisiksi kutsuta eikä miksikään muuksikaan.

Ainiin... löysin tuollaisen hauskan kuvan verkosta...

1 kommentti:

Mattila Markku rotuhygieenikko kirjoitti...

KANSAKUNTAAMME PITÄÄ SAADA KUNNON ROTUHYGIENIAA

Islamisti-, somali-, afgaai- ja neekeriroistojen maahantulo vaarantaa aluepalautuksiamme ja kansakuntamme säilyvyyden suomalaisena

Muhammed-kuvien sensurointi on loppunut:

http://www.blogger.com/profile/18258551

Tamperelaiset ja suomalaiset mustalaisista alkaen ovat OIKEUSMURHIEN UHRI Seppo Lehto esikuvanaan kyllästyneet afgaani-, neekeri- ja somaliloisiin ja valehtelijoihin

Oletteko samaa mieltä http://eduskuntavaalit.blogspot.com ;)?

Neekerit, somalit ja muut paskakullit helvettiin loisimasta alueiltamme!

KUOLEMEMA KAVALALLE, IRSTAALLE JA RIKOLLISELLE MIEHITTÄJÄ-RYSSÄLLE KAIKILLA MIEHITTÄMILLÄÄN ALUEILLA

Kalastajasaarento, Petsamo, Salla, Kuusamo, Karjala ja Suomenlahden saaret takaisin väärinperustein ryöstettyine "sotakorvauksineen" = ryöstösaaliineen + korkoineen

SEURAAVISSA VAALEISSA KATSOKAA, ETTÄ ÄÄNET OHJATAAN SUOMALAISKANSALLISILLE TAHOILLE EIKÄ TYTTÄRIÄMME JA POIKIAMME RAISKAAVILLE, PAHOINPITELEVILLE JA MURHAAVILLE afgaani-, somali- ja neekeriroistoille!