25 heinäkuuta, 2011

Norjan tapauksesta

Norjassa ampunut, räjäyttänyt ja tappanut hyypiö kertoo syyksi maan maahanmuuttopolitiikan ja pelon Euroopan islam -soitumisesta, mistä en minäkään henkilökohtaisesti pidä, en sitten yhtään.

Kirjoitin näin Uuden Suomen verkkolehden jutun kommentteihin:

Uskon siihen että näitä tapauksia tullaan näkemään myös Suomessa ellei asioihin uskalleta puuttua, ei se paljon enää vaadi kun kaikista köyhimpiä kyykytetään toimeentulotuissa ja muissa tukijärjestelmissä, samaan aikaan kun naapuriin muuttavalle pakolaiselle kannettaan valtion piikkiin nahkasohvaa, taulutelevisioita, lautasantenneja, rattaita ja tungetaan rahaa vielä ovista ja ikkunoista siihen päälle.

Kantaväestöön kuuluva kun hakee tukea rattaisiin, sanotaan hänelle, mene kirpputorille siitä, -ja tai hakee tukea kalusteisiin nauretaan vielä päälle.

Ei se enää paljon vaadi että ihmisillä alkaa päässä naksumaan kun kyykytystä jatkuu vuodesta toiseen.

Maahanmuuttopolitiikka Euroopan maissa kun on sairasta, katsoo sitä miltä kantilta tahansa, muutosta on saatava aikaiseksi.

Sosiaalitoimet kamppailee kantaväestön auttamiseksi budjettiin isketyistä senteistä kun taas maahanmuuttopolitiikan pyörittäjät pelaavat lähes pohjattomalla kassalla.

Itse iskua en tosin ymmärrä! Kaikin puolin surullista ja hyvin pelkurimaista yrittää tehdä muutosta pommein ja asein ja vielä kun kohteena ovat olleet 15-17 vuotiaat lapset, ihan sama mistä kulttuurista tulevatkaan.

Ei kommentteja: