03 tammikuuta, 2012

Automainos joka kiinnostaa jopa minua

Minä en ole laisinkaan autoista kiinnostunut kaveri, mutta olen aloittamassa autokoulun lähikuukausien aikana, siksi olen seurannut verkossa automainoksia, lähinnä edullisia autoja silmällä pitäen.

Yllättäen näin blogini oikeassa palkissa olevasta mainosruudusta Kia Rio -automainoksen ja innostuin tuosta, sen saisi sellaisenaan noin 14 000 euroon ja rahoituskin järjestyisi.

Kyseinen automerkki on herättänyt minussa hieman ristiriitaisia tunteita, “Kiinalainen auto jota myydään edullisesti” (merkki on Korealainen), ei säväytä sellaisenaan mutta auto vaikuttaa teknisesti sopivalta monenlaiseen _maantie_ajoon, eikä tässä ole voinut olla huomaamatta sitä että eri mallisia Kia autoja on näkynyt katukuvassa yhä enemmän, joten ei siinä paljon voi pielessä olla…

Ensimmäinen autoni tulee olemaan kyllä käytetty ja hinnaltaan jota kuinkin 1 000 – 2 000 euron välillä mutta myöhemmin uusi auto tulee kyllä ajankohtaiseksi.

Mutta tuo Kia voi innostaa monia muita jotka ovat käytettyjen autojen ongelmiin kyllästyneitä joten tässä hieman parempana tuo mainos josta mainitsin:

Ei kommentteja: