08 toukokuuta, 2013

Nyt se on vihdoin mahdollista, päästä avaruuteen

Yllättäen miesten deodoranteista ja muista hygienia tuotteista yleisemmin tunnistettu AXE on luonut mahdollisuuden jonka avulla 22 onnekasta miestä voi päästä avaruuteen ja saamaan astronautin tittelin!

Kaikenlisäksi sama mahdollisuus on käytössä myös Suomalaisille, ole siis ensimmäinen Suomalainen joka lähtee avaruuteen.

Ensimmäiseksi hakijan täytyy liittyä AXE Apollo Space Academyyn tästä linkistä. Tämän jälkeen eniten ääniä saaneet pääsevät Floridaan todellisiin astronauttitesteihin ja harjoituksiin ja kun siellä menee kaikki nappiin pääsee kilpailija  22 muun kilpailuun osallistuneen kanssa avaruuteen. Joten eiköhän laiteta Suomi edustus kuntoon ja liitytä joukolla mukaan!

NEW YORK, NY - JANUARY 09:  Space Pioneer Buzz Aldrin announces AXE to Send 22 Guys to Space with New Apollo Campaign at American Museum of Natural History on January 9, 2013 in New York City.  (Photo by Eugene Gologursky/Getty Images for AXE)<-- Oletko ehkä sinä yksi näistä astronauteista jotka pääsevät kuvaan Buzz Aldrinin kanssa?

 

 

 

Katso alla oleva video ja klikkaa sitä niin pääset osallistumaan kilpailuun ja edustamaan Suomea.

Ei kommentteja: