01 marraskuuta, 2013

Battlefield 4 odottaa – Peliaikaa pitäisi saada enemmän!

Olen hankkinut Battlefield pelisarjan kaikki osat ja lähes kaikki lisäosat jokaiselle julkaisulle ja nyt EA on julkistanut Dicen kehittämän Battlefield nelosen joka pystyi tuomaan peliin paljon uutta.

Olin melko skeptinen sen suhteen mitä BF4 voisi enää olla kolmosen realistisen maailman jälkeen, Beta-versio nelosesta ei vakuuttanut juurikaan, tosin kerkesin pelaamaan sitä vain viikon mutta kun BF4 on koneessa on ero aikaisempaan versioon huomattava.

Komentotila. Klikkaa suuremmaksiPelissä on niin paljon kaikkea uutta että en niistä juuri pysty paljon kertomaan sillä en ole yksinkertaisesti kerinnyt toimintoihin vielä tutustua, varsinkin pelissä oleva ns. komentotila on mielenkiintoinen lisäys mutta tuskin sitä pääsen ihan heti kokeilemaan sillä siihen kai tarvitsee oman tiimin?, sitä minulla ei ole enkä kuulu mihinkään muutenkaan mutta joka tapauksessa joukkojen komentaminen ja strateginen järjestely on mielenkiintoinen lisä perinteiseen ammuskeluun, komentotilaa voi käyttää myös esimerkiksi tabletista joten tiimin pelejä voi seurata sitä kautta mikäli itse ei peliin kerkiä muuten mukaan.

Grafiikka on kaunista ja uskottavaa. Klikkaa suuremmaksiPelin grafiikka on entistä henkeä salpaavampaa, tosin tehokasta näytönohjainta suositellaan myös, oma jokusen vuoden vanha Radeon HD 5770 huutaa kovempaa kuin imuri pelin ollessa päällä mutta jaksaa se vielä pelin näyttää kauniina vaikka grafiikat ovatkin automaattimoodilla, ehkä päivitän yksistään jo tämän pelin vuoksi näytönohjaimen, yhtään huono syy se ei olisi.

Hankin myös Xboxiin Forza nelosen joten sen pelaaminen on syönyt hirveästi aikaa BF4:lta mutta täytyy tässä nyt saada jotenkin aikaa myös tietokoneelle, tässä kun on kaksi peligenreä jotka taistelevat varmasti loppuun asti ajastani, muille ei oikein tahdo jäädä aikaa sitten taas yhtään, ei edes sille “änärille” ;)

En ala nyt kirjoittamaan mitään peliarvostelua tähän vaan toivon että mahdollisimman moni ottaa itse pelistä selvää, alla on traileri josta voi katsoa pelin Xbox 360 version kautta miltä peli näyttää mutta todellisuudessa näitä pelejä pelataan tosissaan vain näppäimistö+hiiri yhdistelmällä, tosin tämä on vain minun mielipiteeni + miljoonien muiden =). OSTAKAA PELI.

Konsolipelaajat tykkäävät varmasti myös uutisesta että BF4 tulee entistä näyttävämpänä uusille konsoleille Xbox Oneen sekä Playstation 4:seen myöhemmin.. Kunhan vain Microsoft ja Sony saavat härvelinsä kauppoihin ensiksi.

Ei kommentteja: