27 joulukuuta, 2013

Leonardo DiCaprion tuorein elokuva The Wolf of Wall Street pian elokuvateattereissa

The Wolf of Wall Street - Leonardo DiCaprioYhdysvalloissa jo teatteri-esitykseen kerinnyt The Wolf of Wall Street -elokuva tulee Suomessa ensi-iltaan 3.1.2014 ja elokuvasta kertoo jo paljon se että pääosissa nähdään Leonardo DiCaprio joka pystyy näyttelemään mitä erikoisimmissa osissa. Hän kun ei tunnetusti ihan missä tahansa elokuvissa esiinny.

Tällä kertaa DiCaprio näyttelee New Yorkin Wall Streetillä työskennellyttä meklaria Jordan Belfortia joka jäi kiinni 1980- ja 1990-lukujen välissä tapahtuneista erilaisista pörssikeinotteluistaan jolla hän sai kerättyä itselleen jopa yli 200 miljoonaa dollaria.

Jordan Belfort - Leonardo DiCaprio

Belfort sai syytteen muun muassa rahanpesusta sekä petoksesta joista hän kärsi vankilassa 22 kuukautta ja joutui maksamaan viranomaisten kanssa solmitun sopimuksen mukaisesti 110,4 miljoonaa dollaria takaisin noin 200 miljoonan dollarin potista jonka hän sai kerättyä keinotteluillaan. (Wikipedia)

Elokuva perustuu tositapahtumiin ja Jordan Belfortin kirjoittamiin muistelmiin joista selviää muun muassa minkälainen henkilö hän on ollut ja miten hän on elänyt huippuvuosinaan, paljon bileitä, huumeita ja rahaa aina pidätykseen ja tuomioon saakka.

Tässä elokuvan traileri joka tuo hyvin esiin elokuvan tunnelman ja tekotavan:

Elokuva käsittelee mielenkiintoista aihetta ja sen on ohjannut Martin Scorsese muissa osissa esiintyvät muun muassa: Matthew McConaughey, Jonah Hill, Jon Bernthal, Jon Favreau, Kyle Chandler, Christine Ebersole, P.J. Byrne

Ei kommentteja: