09 huhtikuuta, 2014

Viisi lounasta tarjolla päivässä! Bongatkaa Duudsonit ja aloittakaa herkuttelu!

Raflaamo yhdessä riemukkaiden Duudsonien kanssa ovat valmiit tarjoamaan ilmaisen lounaan sille tai niille jotka löytävät heidät yhdestä tai useammasta Raflaamosta löytyvästä ravintolasta.

Duudsonit siis maleksivat kuppiloissa ja odottavat löytäjäänsä, jos vakuutat heidät saat lounaan.

Alla olevan videon perusteella Duudsoneilta voi odottaa mitä vain joten tarkkana kannattaa olla vielä silloinkin kun heidät on onnistunut bongaamaan :)

Mikä ihmeen Raflaamo?

Raflaamo on uusi S-Ryhmän verkkopalvelu joka listaa kaikki ryhmään kuuluvat ravintolat, listaus ei ole tylsä 600 ravintolan puhelinluettelo vaan Raflaamo osaa hakea lähellä olevat ravintelit käyttäjän tunnelman mukaisesti.

Raflaamo osaa listata illalisravintolat, pihviravintolat ja niin edes päin kätevästi ja kaiken lisäksi se pystyy esittelemään ravintoloiden menun hintoineen sekä myöskin paikallisia tarjouksia.

valtise

Suuremmilla paikkakunnilla palvelu toimii toki paremmin kuin nyt testissä olleessa Forssassa jossa on vain kourallinen S-Ryhmän ravintoloita tarjolla. Raflaamo tarjoaa myös tapahtumatietoa jonka mukaan on hyvä suunnitella itselleen ja seuralaiselleen illan viettoa.

Forssassa Raflaamosta ei saa ehkä kaikista eniten irti ;)

Palvelu on siitä erinomainen että se osaa hyödyntää kännykän tai selaimen paikkatietoa, joten ravintolalista muuttuu aina paikkakunnan mukaan joka parhaassa tapauksessa voi innostaa tutkimaan naapuri kaupunkeja ihan uudella tavalla.

Turussa paikkoja alkaa näkymään jo hieman enempi :)

Vaikka palvelu perustuukin paikkatietoon, voi sinne myös laittaa kaupunkihakuja jolloin saa listan hakemansa kaupungin ravintoloista, palvelussa on kuitenkin yli 600 ravintolaa joten valinnanvaraa pitäisi löytyä.

Tähän raflaan taitaa olla hieman liian pitkä matka...Raflaamo osaa myös kertoa kilometritarkkuudella kuinka kaukana haettu ravintola on nykyisestä sijainnista.

Palvelu vaikuttaa lupaavalta joten kannattaa kokeilla!

Ei kommentteja: