19 elokuuta, 2014

Seuraava pelihankintani: Far Cry 4 on vihdoin saatavilla

Ubisoft se vain puskee kun rauta on kuuma, aikaisemmin ihailin talon Watch Dogs peliä jota pelaan vieläkin melko aktiivisesti mutta eilen julkaisijalta tuli suositun Far Cry pelisarjan uusin, eli neljäs versio julki.

Pelin grafiikka on aina ollut huippuluokkaa ja se on tehnyt huimia hyppäyksiä eteenpäin aina uudessa versiossa eikä neljäs ole poikkeus.

Ruutukaappauksien ja pelivideoiden mukaan grafiikka on aivan ilmiömäistä joten voi olettaa että jo vanhaksi käyvä näytönohjain on jo nyt viimein pakko päivittää uuteen.

Olen itse hankkimassa pelin tietokoneelle mutta se on luonnollisesti saatavilla myös muille alustoille (PS3, PS4, Xbox 360, Xbox One).

Pelin suola on kuitenkin omasta mielestäni sen tarjoama yksinpelikampanja joka laajenee tässä versiossa aivan uudenlaisiin kuvioihin, mukaan tulee yliluonnollinen maailma joka muuten näyttää myös häikäisevän kauniilta. Samalla peli tarjoaa perinteisempää sotaseikkailua metsikössä ja vuoristossa.

Villieläimet tuovat peliin myös uudenlaista meininkiä mutta vaikea pelistä vielä tässä vaiheessa kuitenkaan sanoa sen tarkemmin sillä en ole sitä vielä pelaamaan päässyt mutta kauaa ei enää kestä kun se on Ubisoftin palvelimilta latautunut koneeseeni :)

Tässä pelin erinomainen traileri josta näkee grafiikan ja saa osviittaa yksinpelin tarinasta:

Tässä vielä muutama erinomainen kuvakaappaus pelistä, huomaa että mukana on myös eläimiä :) Klikkaamalla kuvaa saat sen suurempana näkyviin:

Uskomattoman kaunista!ja jottein totuus unohtuisi, kyse on ammuskelustaTätä elukkaa pakoon kannattaakin juosta :)Kelpaisiko kyyti?

Ei kommentteja: