22 lokakuuta, 2014

Ensi viikon perjantaina leffaan: Fury, eeppistä maailmansotailua panssarivaunulla

On vierähtänyt aikaa siitä kun viimeksi itseni elokuvateatterin penkiltä löysin, eikä siellä oikeastaan vieläkään mitään hyviä leffoja mene mutta ensi viikon perjantaille ilmestyy ensi-iltaan, ainakin trailerin mukaan hyvä hauskahko sotaleffa jossa keskitytään seuraamaan toisen maailmansodan ajan panssarivaunumiehistön tehtävää natsi-Saksassa.

brad pitt - furyElokuvan nimi on Fury eikä sitä ole lähdetty sen kummemmin Suomentamaan, pääosissa nähdään Brad Pitt ja hänen roolihahmonsa on kovaluonteinen kersantti Wardaddy joka ei ole valmis antamaan periksi missään tilanteessa.

Tämäkin leffa kuvataan liittoutuneiden näkökulmasta mutta harvemmin sotaleffoja on tehty panssarivaunumiehistöstä joten ehkä se tarjoaa jotain uutta muuten niin nähtyyn WWII-genreen.

Brad Pitt sopii hyvin WWII-elokuviin ainakin omasta mielestäni, muistetaan hänen roolisuorituksensa esimerkiksi Kunniattomissa paskiaisissa ;)

Tämä leffa tulee siis ensi-iltaan ensi viikon perjantaina 31.10. ja itse ainakin käyn tarinan katsomassa. En ole elokuvasta hirveästi arvosteluja lukenut enkä niin tee ikinä muutenkaan, tahdon nähdä leffan ensiksi itse ja sitten on hyvä vertailla arvosteluja omiin mielipiteisiin, siksi tämä esittelykään ei pohjusta mistään netissä olevista arvioista. Esimerkiksi Finnkinon esittelysivulla elokuvan genreksi on lisätty draama, toiminnan ja sodan lisäksi joka hieman hämmentää soppaa, mitä se sitten tarkoittaa? Otetaan siitä ensi viikolla selvää.

Ei kommentteja: