24 lokakuuta, 2014

Sponsoroitu video: Philips Ambilight TV

Olen itse asiassa suunnitellut olohuoneen television taakse väriä vaihtavia ledejä jotta olohuoneeseen tulisi näyttävän näköistä valoa muiden valojen ollessa pimeänä.

Philips on kuitenkin suunnitellut televisioita joissa on sama idea pohjalla, tosin siten että valot jotka television taakse ja ympärille tulevat sulautuvat täysin TV-ruudulla näkyvään sisältöön. Lopputuloksena koko tilan valtaava valoshow.

Philips kutsuu tätä tekniikkaa Philips Ambilight teknologiaksi ja se on integroitu useisiin eri Philipsin televisiomalleihin jotka ovat tällä hetkellä markkinoilla.

Alta löytyy Philipsin promovideo jolla he esittelevät ambilight tekniikka, katso video ja klikkaa sitä toistamiseen niin pääset tutustumaan tekniikkaan ja samalla Philipsin televisiomalleihin.

Android toimii näiden älytelevisioiden alustana:

Jos minulla olisi tällä hetkellä tarve päivittää televisioni voisi se hyvin olla Philips, sillä Ambilight ei ole ainut asia jonka Philips on tehnyt oikein, toinen on se että Philipsin älytelevisioalusta on jo useassa mallissa Android.

Aivan, se sama käyttöjärjestelmä joka saattaa löytyä jo sinun puhelimestasi tai tabletista. Philipsin älytelevisiot joista Android löytyy on tuki myös Googlen Play sovelluskaupalle joten tutut mobiilisovellukset ovat saatavilla nyt myös suoraan televisioon, ilman puhelinta.

*Tämä artikkeli on Philipsin sponsoroima*

Ei kommentteja: