06 marraskuuta, 2014

Uusi Call of Duty räiskii entistäkin kovemmin

Activision julkaisi 3.11 uusimman Call of Dutyn joka tottelee nimeä Advanced Warfare.

Peli on toki näyttävä mutta tarjoaa myös pelattavaa reilusti ylitse ampuvana teknosotilaana jonka paras ystävä kaikkien vempaintenkin keskellä on varmasti oma automaattikivääri.

Maailmaa on kohdannut pelottavin skenaario ikinä, terroristit ovat saaneet käsiinsä ydinpommeja ja ovat räjäytelleet niitä ympäri maailman tuhoten samalla koko vallallaan olevan järjestelmän, maiden rippeet luottavat Jonathan Ironsin (Kevin Spacey) Atlas korporaation yksityisarmeijaan jotta edes jotakin voitaisiin pelastaa.

Siinä oikeastaan pelin yksinpelikampanjan taustatarina lyhykäisyydessään olikin, loppu onkin sitten ilmoista sotaisaa kirmaamista solttujen ja terroristien välillä joko yksin tai kaverin kanssa, myös normaalit moninpelit ovat Advanced Warfaressa toki mukana.

Pelistä on vielä saatavilla Day Zero Edition joka julkaistiin päivää ennen muita (3.11), siinä mukana tulee erilaisia lisätarvikkeita joista on hyötyä moninpeleissä, alla oleva traileri kertoo paketista enemmän, pelin eri versioita voi ostaa myös kun traileria klikkaa toistamiseen.

Peli on saatavilla kaikille moderneille konsoleille WiiU:ta lukuunottamatta sekä toki PC:lle (Xbox One, Xbox 360, PS4, PS3, PC)

Xbox One Bundle (klikkaa suuremmaksi)Tarjolla on myös erikoisversio Xbox Onesta jossa peli tulee mukana, toistaiseksi kuitenkaan bundlea ei saa Suomesta eikä tiedossa ole tuleeko erikoisversio ikinä tänne, näyttävä modattu One siinä kuitenkin on.

Päivitys: Xbox One Call of Duty Advanced Warfare bundle paketin saa nyt myös Suomesta.

Ei kommentteja: