16 helmikuuta, 2015

Olen aloittanut liikuntasalilla käynnin

Olen ollut noin pari viikkoa nyt lähes yhtä mittaa liikuntasalilla täällä Jokioisilla, se on ollut edullinen ja välineet ovat salilla hyvät.

En ole siellä niinkään lihaksia hakemassa vaan yritän saada peruskuntoa parannettua ja painoa laskemaan, ei ne lihakset tietenkään haittaa jos ne suuremmaksi kehittyvät :)

Yleensä olen salilla noin puolitoistatuntia joka aamupäivä mutta aina sinne ei kuitenkaan päivällä pääse, kuten tänään kun annoin vanhan tietokonepöytäni pois ja hakijat tulivat sen hakemaan aamupäivällä.

Liikuntasalilla on melko hyvä ja rauhallinen tunnelma, tosin harmittaa se että siellä ei ole missään ilmoitettu sitä koska sinne tulee esimerkiksi koululaisia varaamaan salin laitteet tai joku muu liikuntaryhmä, kerran jo kävi jossakin ei ilmoitetussa mummoryhmässä ryhmänvetäjä vaatimaan salia yksin ryhmänsä käyttöön vaikka he eivät käyttäneet kuntopyöriä, en suostunut siirtymään ennen kuin treenini oli ohi.

Sportyfeel  Recopro+ palautusjuomajauheKoska kuitenkin salilla noita liikuntaryhmiä käy olisi heille jokin vekkuli pila hauska tehdä, kuten vaikkapa jotain alla olevan videon kaltaista jossa Lidlin Sportyfeel-tuotesarjaa mainostettiin hauskalla “salijekulla” piilokameraformaatissa. Täytyy aina kuitenkin muistaa ettei tuota rehkimistä pidä liian vakavana tehdä, nauraakin saa :)

Niin ja en ole keksimässä mitään jekkua meidän salilla, olkaa ihan rauhassa ;)

Ei kommentteja: