10 huhtikuuta, 2015

TENA Men - Miesten virtsankarkailun suojaksi

TENA Men tuotepakkausKyllä, TENAA saa myös miehet ja vaikka se kuulostaakin jokseenkin hauskalta ovat tuotteet todellisia ja ongelma vakava monelle miehelle.

Joka neljäs mies kärsii virtsankarkailusta jossakin vaiheessa elämäänsä. Uusien tutkimusten mukaan pientä tiputtelua ja virtsankarkailua esiintyy myös nuoremmilla miehillä.

TENA on tunnettu virtsankarkailusuojamerkki, varsinkin naisille. TENA tekee kuitenkin myös miehille räätälöityjä TENA Men suojia sekä pöksyjä jotka helpottavat virtsankarkailusta kärsivien miesten elämää.

TENA Men "kalsonkisuojista" on saatavilla kolmea eri versiota jotka ovat mitoitettuja karkailun laajuuden mukaan.

TENA Menin Keep Control -kampanjan kasvona esiintyvä fiktiivinen hahmo Stirling Gravitas rohkaisee miehiä ottamaan asian haltuun, silloin kun sen aika on. Stirling näyttää humoristisella videolla, kuinka hän pitää elämässään asiat hallussa. Huom!. Alla olevaa videota klikkaamalla voit tilata ilmaisen näytteen TENA Men tuotteesta.

Asiasta hieman vakavammin:

Aihe on vakava mutta hyvin arka. Yli puolet 55-vuotiaista miehistä kärsii virtsankarkailusta, miesten on kuitenkin vaikea puhua aiheesta.

SCA:n Pohjoismaissa teettämä tutkimus osoittaa, että miesten virtsankarkailu on yhä tabu ja siitä on saatavilla liian vähän tietoa. Harva mies tietää, että on olemassa erityisesti miehille suunniteltuja inkontinenssisuojia. Yli 80 prosenttia virtsankarkailusta kärsivistä miehistä ei käytä minkäänlaista suojaa. (Lähde: SCA/Tena)

Ei kommentteja: