28 kesäkuuta, 2015

Sponsoroitu: Oral B - Bluetooth hammasharjalla parannat harjaustulostasi

Ajattelin muistuttaa teitä vielä kerran Oral B:n kehittämästä älyharjasta jonka avulla voi ja pitääkin seurata omaa hampaiden harjausta älypuhelimeen ladattavan apuohjelman avulla.

Ohjelma kannustaa ja palkitsee käyttäjänsä.
Nyt tämä erittäin vakavasti otettava omahoidon muoto, eli hampaiden harjaus saa aivan uuden ulottuvuuden joka on tietenkin hauskaa niin myös informoiva ja hyödyllinen. Oral B:n kehittämä sähköhammasharja keskustelee älypuhelimeen asennettavan sovelluksen kanssa Bluetooth yhteydellä.

Ohjelma kertoo muun muassa kuinka hyvin käyttäjä on suoriutunut harjauksesta ja kannustaa korjaaman harjaustottumuksia, mikäli ohjelma näkee siinä jotain huomautettavaa, ja voit olla melko varma että huomaakin. Mitä paremmin käyttäjä harjauksesta suoriutuu niin myös ohjelma palkitsee, käyttäjä voi nousta tasoissa aivan kuten tietokone peleissä tai vaikkapa kuntoiluharjoituksissa.

Ohjelman avulla käyttäjä voi myös pitää harjauspäiväkirjaa jonka avulla on helppoa ja hauskaa seurata omaa kehittymistään entistä paremmaksi harjaajaksi.

Ohjelma kertoo käyttäjälle myös koska harjaspää on syytä vaihtaa ja koska ottaa harjauksen yhteydessä hammaslanka hyödyksi.

Lisätietoja Oral B:n älyharjasta löydätte alla olevan videon kautta:


*Tämä artikkeli on Oral B:n sponsoroima.

Ei kommentteja: