03 syyskuuta, 2015

Pakolaistilanne: Nyt puhun minäkin!

Olen katsonut kauhulla ja järkyttyneenä nykyistä tilannetta mitä vastaanottomaat tällä hetkellä tekevät omille kansalaisilleen, heidän hätäänsä ja heidän tarpeitaan ei haluta ottaa huomioon kun kyse on muslimimaiden ongelmista ja niistä tulevista pakolaistulvista.

Moni Suomalainen ei yksinkertaisesti pysty ymmärtämään tätä maailman kiihkoa siirtää kansoja toiselle puolelle maailmaa häiritsemään paikallisten elinoloja ja normaalia arkea.

Kyllä, meitä oksettaa ajatella sitä että meillä on maassa hallitus joka ihan oikeasti haluaa panostaa kymmenillä miljoonilla euroilla musliminuorukaisiin ja samalla harjoittaa säästöpolitiikkaa omia kansalaisiaan kohtaan, tämä ajatus saa voimaan pahoin.

Ei sanottiin lastensairaalalle mutta miljoonia löytyy yllättäen kyllä pakolaisille, näillä miljoonilla kuntien sosiaalitoimen heikkoa tilannetta olisi voitu hyvin parantaa, kyläkouluja ylläpitää vuosia käytössä ja niin edes päin mutta ei, kyllä pakolaisille mutta ei valtion perustoimintojen parantamiseen!

Nämä miljoonat eurot joita hallituksemme haluaa tuhlata tuntemattomien ja varsin vihamielisten kansojen huolenpitoon, on revitty meidän omista selkänahoista. Tämä maa elää itse tuotetulla rahalla, toisin sanoen Suomalaisten työnteolla. Se raha joka veroina maksetaan on tarkoitettu meidän itsemme hyvinvointiin, jos hallituksella olisi jokin muu kassa kuin verorahamme voisi tilanne olla toisin mutta he käyttävät meidän omaa rahaa muiden huolehtimiseen ei se yksinkertaisesti ole millään tavoin oikein.

Aikoinaan tämän kaltaisista toimista olisi tuomittu maanpetturuudesta kuolemaan ja toivon todellakin että näin ajateltaisiin nykyisinkin.

Nykyään mikään oma ei enää ole pyhää ja arvostettua, Suomalaisuus ei saa olla in, koska kuten kuplassa kasvaneet poltikkomme sanovat, kansainvälistyminen on nyt in ja jostain sairaasta päähänpinttymästä ne kuvittelevat että parikymppiset musliminuorukaiset ovat tie kansainvälistymiselle, siis anteeksi nyt jumalauta MITÄ?

Jos olet kansallismielinen niin olet rasisti, niin yksinkertaista se on, suvaitse ja hyväksy ota vastaan ymmärrä, se on nyt in, aivan sama mitä suvaitsevaisuutesi kohde sinusta, maastasi, kodistasi, perheestä ja kanssaihmisistä ajattelee, sitä ei pidä ajatella vaan suvaita koska kulttuurierot ovat niin suuria. Muista muuttua itsekin sen mukaiseksi, kristittyä alkuperää olevat laulut pois kouluista, oppikirjoihin tytöille hunnut päähän koska suvaitsevaisuus ja erilaisuus on rikkaus!

Jos tämä sairaus jatkuu ja me otamme maahamme kaikki muslimit ja tuhoamme samalla kylämme ja kaupunkimme turvallisuuden pakotetuilla muslimikeskuksilla, kansalla tulee mitta täyteen ja silloin ei hyvä heilu.

Jo nyt sosiaalisessa mediassa ihmiset kommentoivat julkisesti harventamisista ja ampumisista, kyse ei ole enää pikkujutusta, se tulee tapahtumaan jos asia ei muutu, ja räjähdys tulee tapahtumaan pian, hyvin pian.

Somekeskustelu on vielä yksi oma juttunsa mutta nyt lehdistö on aloittanut täysimittaisen hallituksen propagandan levittämisen ja samalla tukkinut lukijoidensa suut, siis mitä helvettiä tässä maassa tapahtuu?

Tilanne tulee kärjistymään eikä kyse ole enää siitä että puhumme sosiaalisessa mediassa rumasti.

ja nyt sitten tulee varmasti rasistikortti, minua ei ihmisten väri ja ulkonäkö häiritse mutta islamia en hyväksy, olkoon sitten että olen rasisti, miksikö en hyväksy?, teillä on Google ja muut hakukoneet, LiveLeakit Ogrish forumit ja muut, käykää sieltä katsomassa olkaa hyvä, eikä vähiten raiskaus- ja muut väkivaltatilastot Suomessa ja muissa maissa joihin muslimeita on siirretty kymmeniä ja jopa satoja tuhansia.

Minä en hyväksy sellaista joka ei hyväksy minua, minä en käännä toista poskeani enkä ummista silmiäni totuudelta kuten suvakit tekevät.

Soinille:
Ja mitä tulee perussuomalaisiin, voi nyt jumalauta Soini! Miten saatoit olla niin helposti ostettavissa?

Sait kivan duunin ja pääset matkailemaan, hillut jossakin kissanristiäisissä samalla kun kotimaasi kansa joka äänesti teitä yksinkertaisesti pakolaistilanteen vuoksi on hätää kärsimässä mielivaltaista hallitusta vastaan asiassa joka piti olla perussuomalaisten peruskallio, EU ja maahanmuuttokriittisyys!, kansa odotti tukeasi mutta ei sitä saa, tärkeämpää on lennellä pitkin maailmaa ja tutustua uusiin ihmeisiin, samalla puolueesi on ilman pystyvää johtajaa ja ohjeita kuinka toimia, kukaan ei enää uskalla riveissäsi sanoa mitään koska annatte median määrätä mitä kenellekin ääneen puhuvalle tullaan tekemään!

Sinun puolueesi ei todellakaan toimi kansan hyväksi, vaan hyssyttelee ja hiljaa hyväksyy kaiken mitä eteen tulee, sitten pyydellään anteeksi kun nää nyt piti hyväksyä, ei herran jestas!

Ei kommentteja: