22 lokakuuta, 2015

Sponsoroitu video: Tylsyyttä vastaan Vanilla Icen johdolla

Kaikki varmasti muistavat 90-luvun räppäritähti Vanilla Icen?, kun hänelle kerrottiin että Suomalaiset kokevat monet asiat varsin tylsinä, päätti hän tehdä asialle jotain.

”Hämmästyin kuullessani, että suomalaiset pitävät maataan niin tylsänä. Jopa Floridassa saakka tiedetään, että te olette luontoa kunnioittavaa insinöörikansaa, joka rakentaa edelleen maailman hienoimmat ja suurimmat laivat. Urheilufanaatikkona tunnen toki myös suomalaisten maineen moottoriurheilussa ja jääkiekossa. Niistä on tylsyys kaukana! Sanoisinkin, että iloitkaa siitä, mitä teillä on”, -Vanilla Ice ihmettelee.

Yhdessä Casumon kanssa se onnistuikin, Casumo nimittäin huomasi saman asian ja etsi kuumeisesti kumppania joka voisi toimia heille sanansaattajana tylsyyttä vastaan ja Vanilla Ice nyt sattui ilmeisesti pyörimään sopivasti nurkilla ;)

Casumo hankki Suomalaiset, teki verkkosivun ja tarjosi räppäritähdelle videoyhteyden yleisöön:

Casumo teki syksyllä 2014 kyselytutkimuksen siitä mikä on Suomalaisten mielestä tylsintä ja vastaukset olivat jokseenkin hupaisia.

Casumo valmisteli omalta osaltaan verkkosivun tuhoatylsyys.com johon kerätään kaikkea muita kuin tylsiä videoita eri videopalveluista, jokaisen videon katsottua, käyttäjä voi kertoa saiko video hymyilyttämään vai ei ja tuloksen voi lähettää sosiaaliseen mediaan tappamaan myös ystävien tylsyys.

Hieman tutkimuksesta:

Suomalaisten mielestä Suomi on tylsin maa, vanilja tylsin jäätelömaku ja rap-artisteilla tylsin pukeutumistyyli, eikä sovi unohtaa myöskään sitä että samaisesta tutkimuksesta selviää että Suomalaisten mielestä tylsin kaupunki on, ei niin yllättäen Kouvola :D

*Tämä artikkeli on Casumon sponsoroima*

Ei kommentteja: