01 syyskuuta, 2006

Paluu Helsingistä

Pääsinpäs lopulta kotiin tuolta Helsingin reissulta, vaikka siellä vain yhden yön olin tuntui matka siltä kuin olisi ollut yli viikon poissa kotoa.

Matka Helsinkiä kohti alkoi minun osaltani varsin hupaisasti sillä bussi johon minun oli tarkoitus mennä oli muttanut reittiänsä niin että se ei olisi tullut ollenkaan sille bussipysäkille jossa sitä odotin. Bussipysäkillä oli ilmoitus uudesta reitistä ja kun katsoin kelloa niin aikaa minulla oli keretä toiselle pysäkille huimat kuusi minuuttia :)

Oli onni että naapuri sattui ajamaan pyörällä ohi ja sain häneltä kyydin matkan puoleen väliin ja loput sitten juoksin ja todellakin juoksin :) onnistuneesti kuitenkin kerkesin uudelle pysäkille ja matka Helsinkiä kohti alkoi hengästyneenä mutta varmasti.

Lopulta kun pääsimme perille ja tulin ulos Kampin ostoskompleksista näin ison videotaulun jonkalaista en ennen ole Suomessa nähnyt :) alue on ottanut askeleen kohti suurta maailmaa ;)

Kävin ostamassa itselleni myös uudet housut eräästä vaatekaupasta ja sitten lähdimme kohti Itä-Helsinkiä, kuulimme matkan varrella että bussit ovat vaihtaneet myös Helsingissä reittejään mikä meille oli tosin nyt hyödyksi sillä meidän ei tarvinnut vaihtaa bussia itä-keskuksesta lähtiessämme ollenkaan kuten ennen olisi pitänyt Kontulassa vaihtaa 95 linja-autosta 94B linja-autoon, nyt siis ysivitosella pääsi suoraan sinne mihin olimme matkalla eli katsomaan iso-vanhempiani.

Iso-vanhemmiltani lähdimme sitten käymään Kontulan ostos-keskuksessa (ostarilla) ja siellä ollessamme päädyimme sitten paikalliseen pikku-juottolaan joita koko ostari oli täynnä :)

Viihdyimme monta erinäistä tuntia eräässä näistä juottoloista (olut vain 2euroa) ja sitten päädyimme tädilleni yöksi vaikka tämäkään ei ihan helposti meinnanut toteutua kun emme löytäneet hänen asuntoaan aivan heti ja seikkailimme jos missäkin metsikössä sitä etsien :) alkoholilla oli varmasti osuuutta asiaan :)

En ole saanut vielä noita videoita ja kuvia ulos puhelimestani mutta heti kun se suostuu toimimaan käyttöjärjestelmäni kanssa niin pistän ne jakoon tänne nettipäiväkirjaani.

2 kommenttia:

  1. Mitenkähän tämän asian esittäisi ettei kuulosta liian hölmöltä tai utelevalta,mut oletko asunu vesalassa muistaakseni f rapussa seiskoilla...noh jos tunnistit ittes niin voin sanoa että tunnet mutkin. = )viititkö laittaa jonku omalaatusen vastauksen sivulles jos meni metsään niin ei se maata kaada.

    VastaaPoista
  2. Kyllä olen juu 17 F (ennen oli 7 F) Tuukkkalantie :) kuka olet? laita sähköpostia janne.granstrom@gmail.com :)

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.