06 heinäkuuta, 2008

Leirielämää Venesillalla

Tuli käytyä leireilemässä Äidin, Jaanan, Hemmon, Jeren, Tiian ja Jennin kanssa viikonloppuna tuossa lähellä Venesillalla.

Tarkoitus oli jäädä Torstaina vain yhdeksi yöksi mutta aikainen herätys ja hyvä perjantai päivän sää sai meidät vuokraamaan vielä toisen yön, tässä välissä meidän silti piti vaihtaa vuokramökkiä pienempään sillä kaikki saman kokoiset mökit olivat jo varattuja perjantaiksi muille.

No sopu sijaa antoi ja itse asiassa pienemmässä mökissä jäi yksi sänky kokonaan käyttämättä kun skidit päättivät nukkua teltassa.

Pienemmästä mökistä tosin uupui sauna ja wc onneksi nekään eivät kaukana olleet joten ongelmaksi asti moinen ei päässyt yllättämään.

Meillä oli oikein mukavaa keskenämme, kävimme grillaamassa useampaan otteeseen, uimassa ja oleiltiin muutenkin ulkosalla yhdessä.

Itse olin ensimmäistä kertaa venesillalla ja yllätyin siitä miten hyvin siellä kaikki oli järjestetty, oli siistit ja hyvin hoidetut grillauspaikat sekä mökit, suuri ruokailukatos mikäli isommalla porukalla olisi tullut ja erinomaiset uintimahdollisuudet, vesi ei ollut kovin syvääkään joten siinä saattoi kahlata hieman ottaneenakin =).

Vesi oli myös todella lämmintä, ainakin torstaina kun itse olin, muut sanoivat että se oli lämmintä myös perjantaina ja varmasti olikin kun ulkolämpötila oli reilusti, varmaankin noin 25 astetta ellei enemmänkin?

Minulle tämä reissu taisi kuitenkin lomaksi tältä kesältä riittää, vaikka vain pari päivää poissa kotoa olinkin tuntui kotiin paluu siltä kuin olisin ollut monta viikkoa jossakin =)

Jaa niin voi tosin olla että yhdelle reissulle on lähdettävä, Pipefest alkaa elokuussa (1-2.) joten ehkä siellä tulee poikettua.. tai ehkä ei =)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.