12 maaliskuuta, 2010

Hartwall Arena 06.03.2010 Jokerit – Saipa 2-3

Äitini oli saanut Jokereiden faniklubilta kaksi vapaalippua Jokerit-Saipa peliin Hartwall Areenalle, toki äiti pyysi minua mukaan ja sitten lähdettiin Helsinkiin.

Matka oli ihan kiva, istuttiin linja-auton takapenkeillä, wc:n vieressä jonka joku oli onnistunut tukkimaan wc-paperilla :/ siksi en päässyt vessaan ja hätä oli välillä aika ilkeä, hassua kyllä Kamppiin saavuttaessa hätää ei enää ollutkaan ja housutkin olivat kuivat ;)

Kun olimme päässeet linja-autosta, äiti halusi päästä tupakalle ja kapusimme sitten Kampin ostoskeskuksen pääsisäänkäynnin eteen ja äiti sai hermosauhut vedettyä, siitä sitten nousimme hieman ylemmäs ja menimme ottamaan ensimmäiset stadin kaljat, pieneen kuppilaan nimeltään Pub Ikkuna.

pubikkunaKuppila on edullinen ja mukavasti aina sopivasti lähellä kun linja-autokellarista noustaan, olen useasti odottanut Forssan linja-autoa iltaisin Pub Ikkunassa joten paikka oli minulle tuttu.

Odottelimme sitten kellon tulevan kolmeen jotta kannattaa lähteä Areenalle jossa ohjeistuksen mukaan kannatti olla jo puoli viiden aikaan.

Kun kello oli puoli neljä lähdimme metrolla Steissille, sieltä sitten junalla Pasilaan josta kävelimme hallille, olimme siellä tarpeeksi ajoissa sillä porukkaa ei juurikaan vielä ollut joten jonottamaankaan ei joutunut juuri missään, ainakaan kauaa.

Junassa tapahtui, siellä oli joku vanhempi “herrasmies” _hieman_ sekaisin ja mekkaloi ja uhosi muille matkustajille, me mentiin sitten äidin kanssa istumaan sinne ja videoin ukkelin ja sen uhoamiset mutta videota en tule julkiseksi asettamaan, sen katseluoikeuksia voi kyllä kysyä ;)

Ostin Areenalta elämäni kalleimman energiajuoman (4€) ja join sen käytävässä kun odotin Äitiä sisään, se kun halusi vielä ottaa yhden tupakan ennen sisälle tuloa.

Löysimme myös paikoillemme hyvin nopeasti kun niihin pääsi melkein suoraan ulko-ovilta.

Kun olimme lopulta paikoillamme tulivat pelaajat hetkeksi pörräämään jäälle ennen illan peliä, ihmettelimme että mitäs tämä nyt on kun Äidille oltiin sanottu että ennen peliä pitäisi olla jotain näytösohjelmaa, tätä ei kuitenkaan juuri ollut, ellei nyt ruudulla näkyviä haastatteluita sellaiseksi lasketa?

Itse pelistä tuskin tarvitsee tehdä minkäänlaista tulkintaa, mutta fiilis oli hieno, vain Eteläpäädyn aktiivijäsenet hieman lannistivat fiilistä kun alkoivat olemaan enemmän itsestään ja omista jalkapallolauluistaan kiinnostuneita kuin jäällä tapahtuvista tapahtumista.

Tosiaan jääkiekkoon ei OLEEOLEE –laulut kuulu, ne kuuluvat ihan toiseen lajiin!

Meidän edessä istui paljon sellaisia 10-13 vuotiaita poikia, ne olivat kyllä hauskoja kun seurailivat pelin ohessa kannattajia, aina kun joku huusi hieman muita lujempaa niin pojilla pää kääntyili kun koittivat paikallistaa huutajaa =), hauska pieni detalji vain…

Jokerit ottivat karvaan tappion tuossa pelissä 2-3, Maalivahtipeliin se kaatui, Strömberg tuli maalille ikävä kyllä liian myöhään mutta kun tuli niin me kyllä huudettiin ja kannustettiin Strömbergiä ihan viimeisen päälle, kaveri jopa kiitti kun osoitti ja nyökkäsi, hienoa!

Erityiskiitos Äidille jota ilman tämäkin olisi jäänyt kokematta! :)

Tässä muutamia harvoja kuvia joita tuli hallista otettua:

06032010%28001%29[1]

06032010%28002%29[1] 06032010%28007%29[1] 06032010%28008%29[1]

1 kommentti:

  1. Juttu tuli tosi myöhään =) mutta en ole jaksanut olla koneella, äitikin lähti vasta eillen täältä, äiti siis tuli tänne ottelun jälkeen.

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.