04 heinäkuuta, 2010

Unirytmihäiriöitä ja muuta sekalaista :)

Minulla on ollut nyt noin viikon verran unirytmi täysin kateissa, sain uudet langattomat kuulokkeet nimpparilahjaksi äidiltä ja niiden radiosignaalit varmaan on sekoittanut aivojeni kemian sellaiseksi että minulle riittää noin kahden tunnin unet kun väsymystä ei tule vaikka mitä tekee ;)

Eilen poljin Jokioisilta Mikan pyörällä Forssaan eikä se edes tuntunut pahalta kun sain kaikki vaihteet käyttööni, janotti vain mutta väsymyksestä ei ollut tietoakaan, valvoin sitten aamuun saakka ja nukahdin muutamaksi tunniksi ja sitten Susannan  10v synttäreille.

Synttäreillä Maarit oli tehnyt kivan kakun Susannalle, en kuvaa tajunnut ottaa mutta ehkä Maarit on ottanut?, kakussa oli marsipaanista tehty koripallokenttä kun Susanna harrastaa koripalloa :).

Nyt juuri tulin synttäreiltä eikä tässä ole vielä kerinnyt tekemään muuta, täytyy Siwasta vielä hakea limua tai mehua tänään myöhemmin.

Toissapäivänä vein minikannettavani äidille käyttöön kun sieltä levisi normaali pöytäkone niin saa sillä sitten nyt pelata niin kauan kunnes saan uuden tietokoneen sinne (tarjouksia voi lähettää kommentteihin!?!).

Tämänlainen pikapäivitys tänne, niin ja käykää pelaamassa hauskoja rahapelejä Karambassa, tuosta vasemmasta palkista löytyy mainosbanneri, tuette samalla myös tätä blogia :).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.