13 marraskuuta, 2010

Forssan keskustan Euromarket lopettaa, Hyvä juttu!

Uutislähteiden mukaan Forssassa toimiva Euromarket lopettaa toimintansa ja antaa tilat Keskolle johon se rakentaa K-Supermarketin.

Tämä on kerta kaikkiaan hyvä uutinen, sillä Euromarket on Tradekan, tai siis Lähikaupan omistama ja tästä syystä hinnat ovat olleet aina korkeammalla kuin muualla, tosin muutamia tarjouksia lukuun ottamatta.

Tradeka (tulen muistamaan kyllä), kertoo syyksi sen että haluaa panostaa tulevaisuudessa enemmän sen lähikauppoihin, kuten Siwaan ja Valintataloihin eikä sitä näin ollen enää kiinnosta “markettimarkkinat”.

Väite on helppo uskoa sillä jokainen joka hintoja katsoo näissä kahdessa kaupassa tietää että hinnat lipovat R-Kioskien hintatasoa joten voittoa Tradeka saa näistä taatusti enemmän, ne vielä kun pyörivät edullisella yhden tai kahden henkilön voimin per kauppa.

Nyt kun tilalle tulee K-Supermarket, tulee sieltä saamaan plussaa! ja hintataso on huomattavasti edullisempi. :).

Nyt kun Forssaan on avattu Prisma suuren ostoskeskuksen kylkiäisenä on Forssan keskusta autioitunut liikkeistä sillä suuri osa on Posti ja Euromarketin Alko sekä Tiimari mukaan luettuna siirtynyt Prisman tiloihin, tästä syystä varmasti Tradeka halusi vauhdittaa Euromarketin lähtöä Forssasta. Eikä nykyinen tilanne tule myöskään Keskolle olemaan mitenkään erityisen helppopaikka jatkaa, mielenkiinnolla jään seuraamaan mitä tuleman pitää.

Se mikä tässä on erityisen ihmettelemisen arvoista on kyllä se miksi Tradeka ei pidä Euromarkettiaan yli joulun vaan he pistävät pillit pussiin kesken kaiken, noh eipä tuolta tulisi mitään ostettuakaan, vaikka joskus on jouluisin sieltä kalat haettu :).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.