29 marraskuuta, 2011

Kai sitä täytyy Formulakanavat tilata

Räikkönen rönöön takissaRäikkönen ilmoitti lopultakin palaavansa Formuloihin, äijä nähdään rönöön kuskina ensivuodesta eteenpäin ja yhteensä ainakin kaksi seuraavaa kautta.

Itse en uskonut Räikkösen mahdollisuuksiin rallissa jossa se seikkaili kai pari vuotta, ulosajoista ulosajoihin ei ainakaan mitallissateessa tarvinnut olla.

Formulakuski on aina Formulakuski ja tulosta saadaan siellä mitä osataan, Räikkönen itse kommentoi ralliaikaansa hyödyllisenä kokemuksena, sitä se varmasti oli, nälkä kasvoi joka tappiossa enempi ja vielä vähän enempi päästä toteuttamaan itseään siihen luokkaan jossa tietää pärjäävänsä, tällä kertaa se luokka ei ihan vaatimaton olekaan… Kävihän Räikkönen kokeilemassa Nascariakin, siellä ajoi varmuudella ainakin yhden kisan lava-autolla, tuokin varmasti lisäsi nälkää kun pääsi taas niihin vauhteihin johon oli tottunut.

Räikkönen siis tulee Lotus-Renault GP;hn kausiksi 2012-2013 ainakin alustavasti, sopimusta varmasti jatketaan tulevaisuudessa jos Räikkönen saa tulosta aikaiseksi.

Suomalaisena pitää nyt miettiä mitä kanavia pitkin Formuloita seuraisi, verkosta sitä voi katsoa ilmaiseksi, kolmosella taas on erinomainen fanipalvelu johon sisältyy myös livekuva, televisioon sen saa maxilta.. noh katsellaan mutta varmaankin tuohon fanipalveluun tulen tutustumaan, jos vaikka ostan ensimmäisen kisan ja loppukauden jos palvelu on hyvä mutta uskon ennen kaikkea siihen että nettipohjainen katselukokemus siitä tulee, telkkariin kun ei jaksaisi raahautua.

Päivitys: 29.11.2011 klo 11:08: Räikkösen tallista tuli Lotus ja Kovalaisen Lotuksesta tuli Caterham. Lisää tästä löytyy Hesarin jutusta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.