07 syyskuuta, 2013

Ärsyttävä ilmiö, nyt olisi kuluttajaviranomaiselle tarvetta

Asun nykyisin Jokioisilla ja mieleni teki tai itse asiassa tekee vieläkin Nestlen KitKat suklaapatukoita.

Olen nyt käynyt jokaisen myymälän ja kiskan joka karkkia täällä myy läpi ja kaikista löytyy sama karkkivalikoima, Leaf Leaf Leaf ja Fazer sekä toki kauppojen omat merkit, Rainbow ynm.. mutta ei missään ole saatavilla Nestlen nameja.

Valintatalon myyjä vihjasi että kaupat tekevät kausisopimuksia valmistajien kanssa ja siitä syystä ei nyt Nestleä ole saatavilla, ymmärrän kyllä että toki se on ehkäpä jopa järkevää mutta luulisi nyt että kaupat katsovat hieman mitä naapuri on valikoimiinsa ottanut. Nythän karkeista ei kilpailla kun kaikilla on sama tuote ja jos ei täysin sama hinta niin melkein.

Täältä ei siis Nestlen valmistamaa KitKat suklaata saa, eikä saa edes naapuri kaupungin suuresta K-Citymarketista.

Tähän mielestäni pitäisi puuttua ja pian, mitä järkeä tässä on että kaikissa on sama tylsä valikoima makeisia?, ei se ainakaan kuluttajan asemaa paranna.

Voi myös olla että Nestlen tuotteissa on pienempi kate joka ei sitten innosta ottamaan niitä valikoimiin, mutta tässä taas luottaisin enemmänkin volyymimyyntiin kuin siihen että illassa saadaan kymppi tai kaksi kun kuukaudessa se voi olla paljon enemmän ja sitä kautta myös katteet paremmat.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.