30 huhtikuuta, 2014

Suosittelen tutustumaan tähän TV-sarjaan

Otin 14-päivän testiajan HBO Nordic palveluun kun sellainen minulle tarjottiin ja olen sieltä nyt katsellut lähinnä Game Of Thrones TV-sarjaa ja olen tässä pikku hiljaa tutustunut myös palvelun muihin TV-sarjoihin kuten Vikings sarjaan josta olen katsonut jo melkein ensimmäisen tuotantokauden loppuun.

En kuitenkaan kirjoita tätä juttua Vikings sarjan vuoksi vaikka toki sitäkin suosittelen vaan toisen HBO-sarjan nimeltä Silicon Valley.

Sarja kertoo pienen ohjelmistoalan startup-yrityksen alkuvaikeuksista ja ihmisistä jotka kyseiseen yritykseen liittyvät.

Sarja kertoo hauskasti ja totuutta hivelevästi piilaakson elämästä josta varsinkin IT-maailmaa seuraavat saavat paljon irti, komedian kautta myös muutkin katsojat tuntevat varmasti sarjaan vetoa. Kuitenkin perusasiat IT-maailmasta on hyvä tuntea jotta kaikki niin sanotut “inside”-vitsit menevät läpi, sarjassa muun muassa mainitaan IT-alalla ennen ja nykyisin vaikuttavia johtajia ja muita “julkkiksia” ja yhtiöitä sen verran tiuhaan että vitsit ja tapahtumat voivat tuntua liian kaukaa haetuilta taviksien mielestä, mene ja tiedä?

Aikaisemmin innostuin katsomaan Netflixistä Breaking Bad -sarjan alusta loppuun mutta siinä ei kiinnostanut niinkään yksistään tarina vaan äärimmäisen hyvin kirjoitetut henkilöhahmot, Silicon Valleyssa taas tarina on enemmänkin se mikä kiinnostaa, henkilöhahmot taas tuovat huumorin mukaan erityisen hyvin, sekin että yleensä softa-alalla on kaikensorttista väkeä on yritetty tuoda myös Silicon Valleyssa esiin, esimerkiksi ensimmäisissä jaksoissa tuli hyvin esiin se että myös nörttimaailmassa on jonkinlainen arvojärjestys 8-)

Ottakaa itse sarjasta selvää ja kertokaa vaikka tänne kommentteihin mitä olette siitä tykänneet, onko vitsit kolahtaneet sellaisenaan läpi vai ei?

Silicon Valleyta on tullut HBO Nordicalle vasta neljä jaksoa mutta luonnollisesti joka viikko tulee jälleen uusi jakso katsottavaksi ja jollen aivan väärin muista niin sarjaa taidetaan näyttää myös jollakin TV-kanavalla Suomessa, oliko sitten maksukanava puolella kuitenkin? Sarjan saa toki myös muita teitä pitkin jos näitä vaihtoehtoja ei voi hyödyntää ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.