03 syyskuuta, 2019

Youtube Kanavani nimeksi vaihdettu alkuperäinen "survivor303" :)


Vaihdoin kanavani kantamaan nimeä ”survivor303” koska katsoin sen olevan seuraajilleni helpompi nimi löytää sisältöni eri palveluista sekä koska on hyvä suojata oma nimi nykyisin internetissä liikkuessa.

En yritä peitellä oikeaa nimeäni sen vuoksi että häpeisin sisältöäni tai pelkäisin jotain tiettyä uhkaa mutta katson että on parempi, ettei koko nimeni näy välttämättä joka kommentissa, jonka esimerkiksi tänne YouTubeen jätän.

Nimeni sekä yhteystietoni ovat edelleen julki internetissä ja myös tällä kanavalla sekä videoissani itsessään.

Olen kaikissa tunnetuimissa ja vähemmänkin tunnetuissa sosiaalisissa medioissa ja muissa palveluissa käyttäjänimellä survivor303, kuten Mewessä, Discordissa, Youtubessa, Instagramissa, Disqusissa, Mastodonissa, Pixelfedissä, Steamissa, Originissa, Playstation Networkissa, Xboxissa (itse asiassa nimi on survivor3O3 (jossa nolla on korvattu isolla O:lla) sekä monessa muussa paikassa.

Huom. kun aloitin kanavani vuonna 2006, oli se tuolloin nimetty ”survivor303” nimelle mutta Googlen yhdistäessä Google+ palvelunsa YouTubeen, halusi se muuttaa kanavan nimeksi Google tiliin yhdistetyn aidon nimen. Kerron asiasta hieman tarkemmin yllä olevalla videolla, joten malta kuunnella se loppuun.