11 helmikuuta, 2007

Jatkoa Citymarketista

Kävin Perjantaina jälleen Forssan Citymarketissa ja nyt siellä vasta muutoksia tehdäänkin... En sitten tiedä tulisiko tästä mahdollisesti lopullinen järjestys.

Sinne oli nyt myös ilmestynyt jopa yksi ilmoitus jossa pahoitellaan järjestyksenvaihdoksesta mahdollisesti aiheutuvia ongelmia. Ihan hyvä että nyt pahoittelevat, parempi toki olisi ollut että moinen olisi ollut jo ennen kuin yksikään tuote on siirtynyt jotta ihmiset olisivat osanneet reagoida ajoissa.

Panin myös merkille että nyt henkilökuntaakin oli reilusti enemmän, en uskalla arvailla olisiko aikaisempi "viestini" mennyt perille ;)

Näkyvimmän muutoksen on kokenut vihannes/hedelmä osasto, se on nykyisellään varsin pimeä ja tuotteet on hyllytetty, ennen ne olivat laatikoissaan, ehkä tämä hyllytys on parempi sillä nyt ei pääse paljon tuotteita unohtumaan laatikonpohjalle homehtumaan ja litistymään käyttökelvottomiksi. Valoa olisi kuitenkin hyvä saada lisää alueelle, irtokarkit ovat mielestäni liian lähellä vauvanruokapurkkeja ja jos ihmisiä on paljon keräämässä karkkeja niin vaunuilla tai ostoskärryillä ei pääse helposti vastakaiselle vauvanruokahyllylle, mittauksethan pitäisi tehdä aina niin että ostoskärryjä mahtuu käytävälle kaksi vierekkäin ja tilaakin olisi jäätävä hieman.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.