07 helmikuuta, 2007

Miksei tuotteet voi pysyä paikallaan

Kävin tänään illalla tuossa Forssan Citymarketissa ja kuinkas ollakkaan he olivat jälleen keksineet vaihtaa tuotteiden järjestystä.

En tiedä miten yleistä tuo on muissa suuremmisa ruokakaupoissa mutta paikallisessa Citymarketissa moinen asiakkaiden härnääminen käy melkeinpä jo arjesta.

Kyllä sitä olettaisi että esimerkiksi kana-ruuat olisivat edelleen siinä paikassa jossa ne ovat olleet viime kerralla, mutta ei... nyt ne oli keksitty lihatuote-hyllyn kulmaan ja paikalle oli tullut kalaruokia, lähinnä sillipurkkeja. :o

Etsin ainakin viisi minuuttia ranskanleipää leipähyllyiltä sillä nyt tutulla paikalla oli iso läjä kaikenmaailman sämpylöitä... löysin ranskanleivän lopulta aivan vika paikasta (ruis- ja muiden tummienleipien hyllylltä), yleensä tuo minun ostamani ranskanleipä on iltasella loppuunmyyty mutta nyt niitä oli reilusti jäljellä, johtuikoihan moinen kylmästä ilmasta vaiko etsimiseen kyllästyneistä asiakkaista?

Parasta oli vielä se että henkilökuntaa ei näkynyt missään muualla kuin kassoilla, luulisi että kauppias olisi ajatellut että uusi järjestys saattaa aiheuttaa sekaannusta asiakkaiden mielissä ja olisi järjestänyt tästä syystä henkilökuntaa opastamaan mutta ei...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.