21 tammikuuta, 2013

Muuttoa hitaasti ja rauhallisesti

muuttoOllaan nyt muutettu viikonloppuna taas tavaraa aika paljon Jokioisten asuntoon, siellä oli vaan aikamoinen sotku tapetoijan jäljiltä joten vielä ei voi muuttaa, saavat siivota jälkensä.

Käytiin viime viikolla Ikeasta hakemassa pari pöytää ja hyllyjä uuteen asuntoon, vielä olisi tarkoitus hakea sieltä uusi sohva.

Tällä viikolla tai viimeistään viikonloppuna on saatava kaikki tavarat vanhasta pois, kaikki isot roudataan Siskon jelpillä peräkärryllä jota hän ystävällisesti lainaa, tulee vielä ajamaankin sen kanssa :)

Tavaraa jää yli muutolta, tulkaa hakemaan jos kelpaa!:

Jos joku haluaa kolmen hengen nahkasohvan sekä samaan sarjaan kuuluvan nojatuolin ota pian yhteyttä!, hieman pitäisi nahka päällystettä korjata mutta ei mitään liian vaikeaa, jos neula pysyy käsissä niin pitäisi selvitä.

Jos kukaan ei tuota sohvaa ja nojatuolia hae niin nakkaan ne roskiin, ne kun ovat eivät sovi tulevaan olohuoneeseen ja sen “disainiin” :)

Sitten olisi iso, en tiedä mikä tuuma, kuvaputkitelkkari jonka saa hakea myös pois, televisiossa on huippuhyvät äänet ja putkikin tarjoaa hyvälaatuisen kuvan.

Ottaisin noista kuvan mutta olen juuri nyt Jokioisilla joten kuvia saa odottaa, parempi olisi kuitenkin että tulee katsomaan koska asialla on kiire.

Näillä mennään…

Ei kommentteja: