24 kesäkuuta, 2014

Huh juhannusta

olvia, napattu Googlen kuvahausta =)Juhannus oli rankka kuten odotinkin, tosin se oli täysin erilainen kuin odotin =)

Juhannusta ei vietetty niin kuin perinteisesti grilliruuan merkeissä tällä kertaa vaan paikallisessa juottolassa ja meininki oli myös sen mukainen.

Päästiin käsirysyynkin vaikkakaan ei mitään vakavaa mutta huumorilla se piti ottaa ja otettiinkin sitten myöhemmin.

Käsirysyn aikana ikävä kyllä rikoin äidiltäni lainassa olleen puhelimen (omasta oli akku loppu), onneksi kyse oli vanhasta puhelimesta ja siitäkin meni vain etulasi, se toimii edelleen ja uusi näyttö tilataan kun keritään. Tosin Äiti tilasi jo uuden puhelimen Nokia Lumia 625:den jonka lupasin hänelle kustantaa :)

Varmaankin jos ilmat olisivat antaneet periksi niin juhannus olisi ulkona vietetty ja perinteitä kunnioittaen mutta nyt näin, juhannuskelit olivat varmasti tänä vuonna monen onni ja hengenpelastaja :)

Oikeastaan me syötiin juhannusruoka vasta eilen, itse tein salaatin siihen.

Yöllä söin sitten loput tähteet, nyt ei jaksanut ottaa instagrammia kun tuo viikonloppu painoi vieläkin.

Sunnuntai meni täysin sängyn omana kun ei vaan ollut virtaa ja maanantaikin oli vielä hyvin löysä ja laiskan tuntuinen päivä.

Tänään on tarkoitus palata normiarkeen ja pysyä siinä mahdollisimman kauan =).

Juhannus oli siis melko kostea ja pitkästä aikaa olin ihan aidosti humalassa, se on nykyään aina vain raskaampaa tulla ja olla humalassa mutta joskus ehkä sitten kerran kesässä sitä voi riipasta viimeisen päälle :)=

Kertokaas kuinkas teillä meni juhannus, tai kertokaa vain jos siinä oli jotain erikoista ;)

Ei kommentteja: