22 maaliskuuta, 2005

Tietokone kengässä

Noniin.. nyt on sitten tämäkin ihme keksitty.. nykyään takit ja housut on viritetty tietokoneilla.. nyt sitten Adidaksen uuden tuotteen kautta myös kenkiin on laitettu siru, tämän sirun pitäisi osata asettaa kengän pohja vastaamaan juoksijan tottumuksia niin kävelyreitin kohdalta kuin myös jalan astumistavan mukaan.

Idea on sinänsä ihan makee ja jossakin vaiheessa ihan toimivakin konsepti mutta Adidaksen kuvien mukaan tuo kenkä näyttää ihan lenkkarimalliselta korkokengältä.. eli myös tällä saralla tietokoneet ovat näköjään aluksi suuria.

Mutta nuo kengät ovatkin vain ja ainostaan juoksuun ja lenkkeilyyn sopivat, ei niillä varmasti ihan tennistä pelata tai pidetä tavallisina ulkolenkkareina.. Tuolla Adidaksen uutuuslenkkarin esittelysivulla myös esitellään tuota tietokonetta ja sen ohjaamaa moottoria mikä taas ohjaa sen kengän pohjaa.. aika ikävältä ja epävarmalta näyttää jos siihen esittelyyn on luottamista, sillä sensori joka vie tietoa jalan asennosta piirille on todella ohut ja niitä on vain yksi.. Tämä on myös keskellä kenkää joten jos se katkeaa tai muuten irtoaa on sen huoltotoimenpiteet aika heikolla _pohjalla_ :)

Mutta jos tämä kenkä ei hajoa helposti niin käytössäkään kuin myynnissä niin uskon vakaasti että tämänlaisia härveleitä tuodaan kohta jokaiseen Adidaksen uutukaiseen, niin peruslenkkarissa kuin myös näissä lenkkeily kengissä. Ja varmasti tuo laite pienenee kengän tarkoitus tyylin mukaiseksi.

En tule tuota ostamaan OVH tuolle on noin190euroa :)

Ei kommentteja: