05 syyskuuta, 2005

Etsintä jatkuu

Etsin edelleen sopivaa blogin ylläpito paikkaa ja palvelua joka olisi mielellään täysin Suomenkielinen ja yhteensopiva eri selainten kanssa, nyt kokeilussa on TypePad palvelu joka näyttää kuten aikaisemmatkin kokeilemani palvelut, erittäin hyvältä ja onnistuneelta palvelulta.

Miinusta tämä tuo ehdottomasti sillä että TypePad on maksullinen palvelu :/ ja esimerkiksi kuvien lisääminen blogiin on mahdollista vain perustuotetta hintavammalla vaihtoehdolla :(

Aikaisemmin minä olen kokeillut esimerkiksi blogi.fi, MSN Spaces ja Blogger palveluita, näistä parhaimpana vaihtoehtona olen kyllä pitänyt Bloggeria, tosin se ei ole täysin Suomenkielinen mutta sen koodia voi itse muokata ja näin ollen valikot voi osaksi Suomentaa editoimalla koodia.

Blogi.fi palvelu taas kaatuu täysin sen liiallisen yksinkertaisuuteen, se on kyllä täysin Suomenkielinen mutta käyttäjä jää nuolemaan näppejään ominaisuuksien osalta, joita taas Blogger tarjoaa huimasti.

MSN Spaces on Microsoftin lanseeraama palvelu joka on täysin Suomenkielinen ja vaikuttaa erittäin mielenkiintoiselta ja hauskalta blogi palvelulta mutta sen oikein näkyvyys vaatii yhtiön oman Internet Explorer selaimen käyttöä.

Jos Typepad ei osaa tarjota palvelua haluamallani tavalla niin aloitan projektin ja koodaan koko palvelun itse, tätä kun olen vain tahtonut välttää.. laiskuuten vedoten.

Aikaisemmat blogini:
http://oma.blogi.fi
http://spaces.msn.com/members/Me303/

Aktiivisesti päivittyvä blogi on siis nykyisin vielä tolla Microsoftin palvelussa.

Ei kommentteja: