20 syyskuuta, 2005

Tylsää

Tässä on blogi ollut hiljaa jo melko kauan, johtuen täysin siitä että minulla on ollut melko tylsää näinä päivinä, eli ei ole pahemmin mitään mistä kirjoittaisin, tuosta tekijänoikeuslaistakin on tietoa muualla verkossa jo sen verran paljon että en jaksa siitäkään aikaisempaa enempää kirjoitella.. tuo kun ei myöskään pahemmin minua suoranaisesti tule koskemaan, enhän minä osta levyjä muutenkaan.

Olen saanut vanhan digikamerani toimiaan nyt webcammina joten esm messengeristä minua voi pyytää videoneuvotteluun, se että hyväksynkö pyynnöt ihan noin vain on sitten eri juttu mutta pyytää voi aina.. "fiiliksestä riippuen hyväksyn kutsut".

Listasin elokuvani tossa aikani kuluksi http://imdb.com/ palveluun, (Internet Movie Database) siellä kun on kätevä mahdollisuus verrata nopeasti omien elokuvien saamaa palautetta ja pisteitä yhdestä listasta, täytyy koittaa jos tuon listan voisin jotenkin kopioida esimerkiksi tänne.

Eipä tässä taas pahemmin mitään muuta asiaa ollut, eipä ollut oikeastaan nytkään :/ tämä on sellainen turha avaus, joita koitan välttää kirjoittelemasta jatkossa.

Ei kommentteja: