27 marraskuuta, 2005

Meni vähän lujaa

Olin tuossa eilen eli Lauantai iltana kuppilassa ja tuli otettua hieman normaalia enempi :)

Sitä tekee kaikkea hassua usein humalassa, nyt tulin kotiin punkkarin kanssa loppu illaksi juomaan viiniä... ensiksi sitä oltiin käyty grilliltä ostamassa evästä mukaan... no tämä punkkari oli siellä grillissä täyttänyt jonkin ruuvi pussin oregaanolla ja se näytti aivan joltain huumepussillta :), keksin siinä sitten että tehdään hieman pilaa muutamille muille henkilöille joita luonani silloin oli.

Mutta pila ei onnistunut aivan suunnitelmien mukaan.. ensiksi tuli huutoa ja sen jälkeen asunto tyhjeni :).. no tässä nyt yritetään kovasti selvittää että kyseessä oli vain harmiton pila.

Täytyy seuraavalla kerralla katsoa hieman tarkemmin millä tavoin pilaa kannattaa tehdä jos tehdä nyt ollenkaan.

Kaverin historiassa on kyllä ollut yksi ikävä huumekokeilu joka päättyi neljän - kuuden kuukauden oleskeluun sairaalassa, aika tosin ei kaikki ollut siitä vaan huonotuuriselle kaverille tuli myös sairaalapöpö joka pidensi oleskelua reilusti. Tämän takia pila ei myöskään ollut kovin hyvä. :(

No mutta katsotaan jos tässä nyt jollakin tavalla päästäisiin eteenpäin ja ystävät jo uskoisivat tosiaan kyseessä olleen vain harmiton pila.

Ei kommentteja: