24 marraskuuta, 2005

Takaisin unholasta

Olen ollut hetken poissa netistä ja näin ollen myös blogin päivitys on jäänyt toisaalle, nyt kuitenkin tilanne palautuu ja ylivertaisen kiinnostavia, tuoreita kirjoituksiani pääsee jälleen lueskelemaan.

Nyt yhteytenäni on Loiminetin ADSL yhteys, ongelmitta yhteys ei toimi, sisäverkon koneet eivät pääse internettiin, syynä on tuo ADSL modeemi/boksi joka ei jostain syystä tahdo sisäverkkoon yhteyttä jakaa.(saa auttaa boksi on Telewell TW-EA501, uusimmalla biosilla).

No mutta se siitä tekniikasta...

Ollessani offline, näimme ensilumen joka taitaa olla myös viimeinen lumi tältä vuodelta, jos nykyinen sää jatkuu. Lumi siis suli melko pian tulemisensa jälkeen mutta kylläpä sitä tuli, en muista yhtäkään ensilunta joka olisi ollut niin perusteellinen, mutta tapauksena ilmoitettakoon että sain mukavan lumipesun ;).

Kun olen ollut aikaisemmin pois netistä yhtä kauan kuin nyt, on sen maailma kokenut ties mitä mullistuksia, sivut joissa käyn usein ovat muuttaneet ulkoasuaan, jotkin hyödylliset palvelut ovat lopettaneet toimintansa ja sen sellaista, mutta nyt ei ollut tapahtunut mitään sellaista.

Tuntuu kuin en olisi ollutkaan pois netistä kun kaikki on ennallaan eikä mitään järkytystä ollut odottamassa, edes ystävät eivät ole morkanneet minua siitä että olen ollut offline :)

Hauskana yllätyksenä tosin huomasin että siskoni Maarit on aloittanut bloggaamisen myös, hänen blogiin voi käydä tutustumassa osoitteessa http://spaces.msn.com/members/vesalanperhe/

Ei kommentteja: