26 maaliskuuta, 2006

Hullu naapuri 4.0 sekä Talossa kuollut.

Aktiivisimmat lukijani varmasti muistavat kun kerroin tuosta minun mukavasta naapuristani.

Kuulin tuossa hiljais- eloni aikana että naapurimme on joutunut vankilaan, en tiedä mistä syystä mutta epäilen rangaistuksen tulleen huumausaineista.

Ihmettelinkin tuossa että miten on elämästä tullut huomattavasti rauhallisempaa mutta en osannut tunnetta yhdistää naapurin hiljentymiseen, nyt olen siis saanut vastauksen tähänkin.

Vankeuden kestoa en en tarkalleen tiedä mutta kyllä naapuri on ollut poissa kuvioista jo pari kuukautta.

Naapurin lapsi, tämä kummallinen pikkupoika ei ole hänkään enään karjunut jä päästellyt kummallisia ääniä näiden kuukausien aikana joten nyt on todella rauhallista.

Toinen naapurini taas on mennyt ja kuollut, hänet löydettiin kuolleena kotoaan jossa koira oli kai haukkunut pari päivää hädissään, eli talossamme on ollut ruumis muutaman päivän :/

Tämä naishenkilö oli sellainen tavallinen alkoholisti (vaikkakin varsin hiljainen) ja omisti pienen koiran, koira on kuulemma hyvissä voimissa jossain naapurin ystävien luona.

On outoa että en ole huomannut mitään kummallista, tämä kun oli kuulemma tapahtunut pari viikkoa sitten, muistan kyllä ambulanssin tuolta viikolta tossa rapun edessä olleen, taisin tulla kaupasta tai jotain...

Ambulanssi ei kuulemma ollut kovin kauan kuitenkaan pihassa kun ruumisauto ja poliisit tulivat, olen ollut tästä täysin pimennossa. Nyt kun tarkemmin muistelen niin muistan että tämän kuolleen naapurin ulko-ovi oli auki tuona hetkenä, ja asunnosta kuului jotain keskustelua.
En kuitenkaan ajatellut tässä olleen mitään normaalista poikkeavaa kun nuo ryyppykaverit pitävät usein ovet auki kun juoksevat toisilleensa vähän väliä.

Eipä tällä kertaa muuta jaettavaa.. Nyt katoan nukkumaan...

Ei kommentteja: