02 huhtikuuta, 2006

Aprillia ja tietokoneita

Eilen oli sitten aprillipäivä.

En saanut kovin montaa aprillipilaa mutta vastaan niitä tuli netissä enemmänkin, kuten esimerkiksi Googlen treffipalvelu ja muita hieman oudoimpia piloja.

Google on ottanut aprillipila teeman hyvin "vakavasti" ja onkin tehnyt vuosien varrella erilaisia aprillipiloja 1, 2, 3, joiden tekemiseen on käytetty hieman enemmän aikaa.

Itse sain vain yhden pilailupuhelun, idea puhelussa oli seuraava, puhelimessa oli Citymarketin myymäläpäällikkö ja ilmoitti että olisin voittanut jossakin arvonnassa jonkin tietokoneen... Tarinaa olisi ollut hauska vielä kuunnella mutta juuri puhelun aikana oli muita kiireitä ja jouduin lopettamaan pilan sanomalla kaverille että "sori mutta ei mene läpi" numero oli puhelua varten laitettu piiloon mutta äänihän sen tunnisti.

Toinen soitto oli kummallinen mutta kyseessä ei ollutkaan pila, Isäni soitti ja ilmoitti että on hankkinut tuliterän kannettavan tietokoneen :/ aloin nauraa räkättämään hänelle kunnes hänen kysymyksensä alkoivat olemaan sen laatuisia että niitä ei osaisi kysyä ilman todellista ongelmaa tietokoneen kanssa.

En tällöinkään kerennyt olemaan puhelimessa kauan ja jouduin lopettamaan puhelun ilman neuvojen antamista, tänään iltapäivällä sitten soitin isälleni ja kysyin onko heillä oikeasti se tietokone ja kyllähän se niillä on.

Onhan se hyvä että tietokoneen ovat hankkineet ja vielä kannettavan mutta ilman minkäänlaista pohjatietoa ostos tuntuu hieman oudolta, parempi ehkä olisi ollut ensiksi käydä esimerkiksi suorittamassa atk ajokortin joka antaa hyvää perustietoa käyttöjärjestelmästä sekä itse laitteistosta, tämän jälkeen olisivat voineet miettiä hyötyvätkö he ja haluavatko koneen oikeasti.

1 kommentti:

Janne Granström kirjoitti...

No näyttääpä sinulla olevan hirveä hinku kertoa mielipiteesi.

En tiedä miten tosissasi olet mutta jos julkaiset mielipiteesi yhtä lapsellisessa muodossa, voit olla varma että kukaan ei sinua tosissaan ota.