26 huhtikuuta, 2006

Nettipäiväkirjani - Merkittäviä muutoksia

Nettipäiväkirjaan on tehty huomattavasti muutoksia, mikäli huomaatte ongelmia blogin latauksessa tai muussa käytössä, olkaa ystävällisiä ja jättäkää komenttia tai ottakaa suoraan yhteyttä minuun.

Tässä muutoslogi:

  1. Nettipäiväkirja on saanut vierelleen Videopäiväkirjan joka löytyy osoitteesta http://videopaivakirja.blogspot.com/
  2. Nettipäiväkirjaan on lisätty PayPal palvelun lahjoituspainike jonka avulla lukija voi halutessaan tukea blogin ylläpitoa haluamallaan rahasummalla.
  3. Nettipäiväkirja on mukana Fotovistan (Pixmania) mainoskampanjassa.
  4. Nettipäiväkirjaan on lisätty enemmän integraatiota Googlen palveluihin, kuten esimerkiksi Google Readerin RSS syöte seuranta sekä Google Analytics sivun statistiikkapalvelu ylläpidon käyttöön.
  5. Nettipäiväkirjan navikointipalkkiin (oikealaita) on lisätty uusia toimintoja kuten videopäiväkirjan otsikoiden näyttö(videopäiväkirjassa nettipäiväkirjan otsikot) sekä näkyvillä ikuisesti pysyvät postaukset.

Videopäiväkirjaan on siis aikomus lisätä upotettuja YouTube (omia) videoita joita voi kommentoida ja katsoa suoraan videoblogista käymättä ollenkaan YouTuben sivustolla.

PayPalin lahjoituspainiketta odotan teidän lukijoiden painavan ja lahjoittavan minulle pienen summan jotta innostus blogiin kirjoittamisessa pysyisi vähintäänkin entisellään, huom nyt siis on myös videoita tulossa ja niitä tulee paljon kesän aikana.

Pixmania on verkkokauppa joka myy erilaisia viihde elektroniikka tuotteita kuten digikameroita, videokameroita, televisioita, tietokoneita sekä tietokoneiden oheislaitteita ynm mukavaa vähintäänkin kohtuulliseen hintaan on tutustumisen arvoinen kauppapaikka.
Jos käytätte jo kyseistä verkkokauppaa toivon että linkittäisitte itsenne kauppaan blogini kautta, mikäli Pixmania on vielä uusi tuttavuus suosittelen kokeilemaan sitä.

Ei kommentteja: