08 toukokuuta, 2006

Hullu naapuri 6.0

Tämä on jo naurettavaa mutta jatkan reportaasia edelleen.

Eilen päivällä (7.5.2006) naapurimme päätti ottaa alkoholia ja joi olutta pitkin pihaa ja lastenleikkipaikalla, arvelin jo tuolloin että illasta tulee varsin mielenkiintoinen.

Ensiksi näytti kyllä siltä että hän pysyy pihalla eikä kehitä mitään sen kummempaa ohjelmaa meille mutta lopulta alkoi musiikinpauhanta hänen asunnostaan ja rapussa alkoi kummallinen metelöinti, aivan kuin siellä olisi heitelty jotain pahvilaatikoita pitkin rappukäytävää, metelöinti kesti jotain 15-30minuuttia.

Illemmalla kun itse menin ulos näin tämän mukavan naapurimme toisen naapurini parvekkeella heilumassa mutta edelleenkään hän ei huutanut mitään esimerkiksi ohikulkijoille ynm... joka on hänen tapaistaan. Tästä meni tovi kunnes samaisesta asunnosta kuului nais- ääni toistellen lausetta"Poliisi on jo soitettu".

Myöhemin yöllä, noin kello 00:50 aina kello 01:50 asti naapurimme asunnosta kuului kummallista metelöintiä musiikki pauhasi ja varmaankin kirjahylly tai jokin muu iso huonekalu kaatui, tämän jälkeen kuului ihmeellistä huutoa ja tavaroita lenteli jälleen.

Hullu naapuri on käynyt kostamassa poliiseille soiton toiselle talossa asuvalle jossakin vaiheessa yötä, sillä nyt aamulla hänen ulkoovensa oli rikottu ulkoapäin aika onnistuneesti, tosin läpi ei ollut mitään mennyt.

Ei kommentteja: