21 heinäkuuta, 2006

Hiljaista on ollut

On ollut taas aika hiljaista uusien blogimerkintöjen kannalta mutta ei ole ollut pahemmin mitään kerrottavaa, tosin kävin tuossa noin viikko/pari takaperin katsomassa Pelle Miljoonaa yhdessä Forssalaisessa kapakissa, tästä on tulossa videopäiväkirjaan materiaalia ja kuvia valokuva-albumiin... Kunhan saan jälleen tuon bluetooth yhteyden pelaamaan puhelimen ja tietokoneeni välillä.

Löysin netistä hauskan palvelun (emotionr.com) jonne voi käydä ilmoittamassa oman olotilansa, palvelu myös laskee yksittäisistä ilmoituksista yhteisen "kuinka maailma voi" yhteenvedon.

Minun omaa olotilaani voitte katsoa suoraan nettipäiväkirjasta(löytyy siis tuosta profiilin alapuolelta) klikkaamalla "olotilaani" näette syyn olotilaani ja myös vanhemmat olotilani näkyvät siellä :)

Niin ja käykää katsomassa videopäiväkirjaani myös, sinne tulee paljon uutta materiaalia aika tiuhaan tahtiinkin jopa. Huom. oikealla oleva Google Reader päivittyy viiveellä joten uusimmat otsikot kannattaa käydä tarkistamassa suoraan videosta.

Ei kommentteja: