08 elokuuta, 2006

Vauhdikas viikonvaihde

Minulla oli tässä erittäin tapahtumarikas viikonvaihde, ensiksi aloittivat Assemblyt Helsingissä joita seurasin AssemblyTV:n kautta, sitten täällä Forssassa alkoi samana iltana Holjat Markkinat joissa piti tietenkin myös käydä.

Kävin Torstaina katsomassa Holjilla Antti Tuiskun sekä Popedan konserttia jotka kummatkin onnistuivat mielestäni erittäin hyvin, vielä kun hyvä ja lämmin sää niin tapahtumassa jaksoi olla myöhäänkin.

Perjantaina sama meininki jatkui, katselin AssemblyTV:tä ja illalla lähdin jälleen Holjille, silloin siellä oli esiintymässä Apulanta, tosin en ollut katsomassa Apulantaa kovinkaan pitkään vaan lähdin tapahtumasta pois noin tunnin katselun jälkeen.

Perjantaina Holjilla oli aivan erilainen meininki edellisiltaan verratessa, vieraat olivat erittäin humaltuneita ja osa mielestäni jopa vaarallisia, Torstaina humalaisista ei ollut haittaa.

Ensi vuonna Holjien järjestäjien olisi syytä tehdä humaltuneisuudelle jotain, jotkin rajoitukset olisi hyvä olla paikassa jossa myös yöllä on runsaasti lapsia ja vanhuksia.

Launtaina en sitten mennytkään enää Holjilla käymään sillä vietin syntymäpäiviäni ja kutsuin ystäviä ja sukulaisia kylään, juhlista tuli melko räväkkäät ja varmasti myös äänekkäät ;) olutta ja boolia meni todella paljon mutta hauskaa oli. Launtai-ilta päättyi sitten lopulta eräässä Forssalaisessa kapakissa josta lähdimme kaikki lopulta nukkumaan.

Sunnuntaina asuntoni oli kuin mikäkin juoppola, tyhjiä pulloja ja tupakantumppeja parveke täynnä ja asunto sotkuinen kuin mikä, olihan täällä ainakin 12 - 14 henkeä ja jokainen ympäri päissään niin pakkohan siitä jonkin asteista sotkua oli tultava ;)

Nyt asunto on kuitenkin siivottu ja kaikki on palautumassa normaaliin järjestykseen, edelleen kyllä väsyttää melko hurjasti.

Käykää katsomassa videopäiväkirjastani Holjilla kuvaamaani videota.

Ei kommentteja: