29 syyskuuta, 2006

Googlessa tapahtunut - vaikuttanut myös päiväkirjaan

Aloitetaan nyt aluksi sillä että Googlen kalenteripalvelu on saanut suomenkielisen käyttöliittymän :) huomasin ilokseni muutoksen tilaamastani sähköposti- muistutuksesta joka oli muuttunut kieleltään Suomeksi.

Google Reader on muuttunut ulkoasultaan kaikista eniten ja myös sisäisiä muutoksia on palveluun tullut niinkin paljon että esimerkiksi Nettipäiväkirjassa sekä Videopäiväkirjassa olevat syötteet eivät ole näkyneet oikein tai ollenkaan Google Readerin syöteikkunassa.

Olen nyt korjannut tuon vian mutta jotta sain tuon toimimaan blogeissani rikkoi se aika hyvin Google Readerissa tarkoitetun idean jolla voidaan yhdistää jaettavat syötteet yhdeksi paketiksi, nyt täytyi luoda jokaiselle erikseen oma jakokansio jotta se näyttäisi vain yhden syötteen sivullani, tämä taas aiheuttaa sen että nyt Google Readerissa on tyhmästi kaksi jakokansioita joissa on vain yksi syöte.

Syöteikkunan otsikkona on "Items labeled "videoblogista" by Janne Granström" enkä tätä pysty muuuttamaan, tämä on siis Readerin ominaisuus enkä mahda sille mitään.

Minulle voi lähettää vaihtoehtoja Google Readerille jolla saisin nuo syötteet automaattisesti blogeihini tuollaiseen ikkunaan mutta paremmilla hallinta mahdollisuuksilla. (ei php skriptiä)

Ei kommentteja: