13 lokakuuta, 2006

herq.fi - Suomalainen digg.com

herq.fi tarjoaa suomalaisille sen mitä digg.com koko maailmalle, kyseessä on siis linkkien ja netin tapahtumien "kirjaamispalvelu" johon jokainen rekisteröitynyt käyttäjä voi lisätä haluamaansa sisältöä muiden ihmeteltäväksi, käyttäjät voivat sitten pisteyttää toistensa linkkejä ja näin parantaa niiden näkyvyyttä palvelun etusivulla joka taas tarjoaa paremmat mahdollisuudet linkin huomioimiselle.

Käyttäjät merkitsevät aluksi lähettämälleen linkille kategorian johonka se kuuluu sekä tagit joiden avulla samaan aihe-alueeseen liittyviä muita palvelussa olevia linkkejä voidaan yhdistellä.

Valmiit kategoriat näkyvät palvelun etusivulla avonaisena, toisin kuin ulkomaisessa vastaavassa palvelussa, linkeistä on näkyvissä myös pieni ruutukaappaus jonka avulla käyttäjä voi hahmottaa esimerkiksi mihin palveluun linkistä on pääsemässä (esimerkiksi video osastolla voi ruutukaappausta katsomalla nähdä mihin videopalveluun linkki vie)

Palvelu sisältää nykyisessä muodossaan reilusti suomalasia sivuja ja suomalaisia kiinnostavia juttuja, nämä kotimaiset sivustot, videot, musiikit ynm.. usein hukkuvat esimerkiksi digg.comin syöväreihin tähän herq.fi tarjoaa hyvän lääkkeen.

Ei kommentteja: