18 lokakuuta, 2006

Nettipäiväkirjani - Uusi puhelin ja uudet kujeet

Sain lopulta hankittua itselleni uuden puhelimen jossa on panostettu kameraan, hankin lopulta Nokian N93 puhelimen jossa on erityisesti kiinitetty huomiota videokuvaukseen.

Nettipäiväkirjan sekä Videopäiväkirjan sisältö tulee uuden puhelimen myötä muuttumaan jonkin verran, videopäiväkirja tulee uudistumaan huomattavasti.

Videopäiväkirjan perustamis- ideanahan oli kerätä sinne videoita joita olen itse kuvannut tai joita lähipiiriini kuuluvat henkilöt ovat kuvanneet, eli tavallista elämää esimerkiksi vaikka kauppareissuja, ystävien kanssa oleskelua ynm ynm... Nykyisellään kuitenkin videopäiväkirjaan on tullut jos jonkinmoista komedia klippiä erilaisista netin tarjoamista videopalveluista. Nämä klipit on aikomus siirtää nettipäiväkirjan puolelle tämän viikon tai ensiviikonlopun aikana. Videopäiväkirjan sisältö tulee jatkossa siis sisältämään sitä mitä sen alkujaankin oli tarkoitus sisältää.

Klipit jotka siirrän nettipäiväkirjan puolelle tulevat pysymään päivämääriltään samoina kuin mitä ne ovat olleet videopäiväkirjassakin joten osa sisällöstä täytyy kaivaa esiin arkistoja penkomalla.

Olen huomannut että osa klipeistä on lakannut toimimasta johtuen tekijänoikeusrikkomuksista, koitan etsiä kyseiset klipit jostakin uudelleen ja tallentaa ne oman youtube tunnuksen alle jotta voin tarkemmin seurata niiden toimivuutta. Ne postaukset joiden videoita ei enää löydy tullaan poistamaan blogeista.

Ei kommentteja: