20 marraskuuta, 2006

Nokia N93 - Heikot kuoret

Minulla on ollut nyt joku kuukauden verran Nokian N sarjan entinen lippulaiva N93 videomatkapuhelin ja täytyy sanoa että ihmetyttää puhelimen kotelon kestävyys, minulle on tullut ulkopuolelle selvästi erottuvia naarmuja, kameran ympärillä olevasta kotelonreunasta on lähtenyt palanen ja nyt viimeksi eilen huomasin että kameran "läpästä" on haljennut tuollainen muovinpalanen joka estää läpässä olevia näppäimiä painumasta alas läpän ollessa alhalla, en tiedä miksi tämä muovinpalanen on jostain syystä rakennettu erilliseksi eikä ole kiinni itse kotelossa joka olisi tällöin varmasti estänyt murtumisen.

Minulla ei ole puhelin kovinkaan rankassa käytössä, sen täytyy lähinnä kestää matka takkini taskussa sekä lojuuminen tietokonepöydällä. Se on muutamia kertoja jo päässyt tippumaan josta ensimäisellä kerralla tuli nuo ulkokuoren naarmut mutta eniten ihmetyttää tuo palasen halkeaminen.

Onko tässä jokin Nokian salaliitto meneillään jotta ihmiset jotka ovat maksaneet kalliista puhelimesta tulevat mieluusti huoltoon hankkimaan uudet kuoret. Sen tiedän jo entuudestaan että puhelinmalleihin joihin ei ole saatavilla erikseen myytäviä vaihtokuoria tulee vaihdoksesta järjettömän kallista puuhaa. Esimerkiksi Nokia 7650 puhelimen kuoret ilman asentajan palkkaa maksaa jo yli 80euroa.

Ei kommentteja: