03 tammikuuta, 2007

Joulun jälkeinen aika

Olen ollut hieman laiska enkä ole jaksanut juurikaan kirjoitella tänne tai oikeastaan mihinkään muuallekkaan... mutta nyt on joulut ja uudet vuodet vietetty joten kerronpa hieman mitä tässä on tullut tehtyä.

Sain joululahjaksi sen toivomani uuden maton olohuoneeseen ja se todellakin teki tästä huoneistosta hieman kodikkaamman, se sopii hyvin kalusteiden värimaailmaan myös ja kooltaan se on juuri sopiva. Olin ollut näköjään kiltti koko viime vuoden sillä sain paljon muitakin lahjoja =), sain peiton sekä tyynyn, pyjaman, kahvinkeittimen, jonku ihme kirjan?, suklaata ja shampoota :) Niin juu ja vielä tuollaisen hienon vilkkuvalon sekä tiskiharjan :)

Itse en juurikaan lahjoja ostellut mutta ehkä kuitenkin niin että jokainen lähisukulainen jotakin pientä sai.

Sitten aaton jälkeinen viikko menikin sikaa ja lohta syödessä ja tästä johtuen olin melko usein myöskin nukkumassa ja laiska tekemään mitään järkevää tai edes vähemmän järkevää.

Seuraavaksi vuorossa olikin sitten uuden vuoden juhlinta. juhlinta alkoi mukavasti kotoa kun avasin ensimäisen juhlapäivälle tarkoitetun viinipullon, siemailin viiniä ja kuuntelin rauhallista musiikkia ja sitten pitikin lähteä siskolleni, he olivat järjestäneet perinteiset uudenvuoden juhlaan kuuluvat jutut, raketit, nakit ja perunasalaatit ynm ynm.. ja mukavaa todellakin oli.. olen laittamassa myöhemmin flickriin tapahtumasta muutamia kuvia. (huom. joulun vietosta kuvat jo löytyvät)

Tänään odottelen uutta TFT-paneelia tietokoneeseeni, se on 22" tuuman laajakuvanäyttö, tarkemmat speksit kiinnostuneille löytyvät täältä.

No nyt olette päässeet ajantasalle siitä mitä minulle kuuluu, palailen astialle seuraavan kerran kun olen saanut uuden näytön kotiini ja pöydälle.

Ei kommentteja: