16 maaliskuuta, 2007

Otin ja siivosin aamulla

Täällä metelöi jo ennen yhdeksää, pölynimuri:). Olin herännyt jo neljän aikoihin aamuyöstä joten minulle tuo aikainen imurointi sopi paremmin ja muutenkin ajatuksena oli se että saa moisen pakollisen työn alta pois ja päivällä voi keskittyä sitten muuhun kuin siivoamiseen.

Nyt on asunto taas siisti, tosin tiskit muistuttavat lähinnä vuorijonoa mutta ne tiskaan kun olen käynyt kaupassa ja ostanut pesuainetta, se kun on nykyisellään loppu ja siksi tiskit ovat tiskaamatta.

Tänään pitäisi käydä myös ostamassa uudet housut kun alkaa nuo samat kyllästyttää ja kuluneitakin ovat, voisi samalla katsoa jotain uutta takkia joka sopisi paremmin kevään ilmastoon, nyt kun on vain tuo toppatakki.

Formulatkin aloittavat tänään pörräämisen.

Kaveri tässä jo kerkesi suunnitella tuon Maxi kanavan hankintaa jotta näkisi lähetykset edelleen suorina ja tarjoaahan se kanavapaketti paljon muutakin, ehkä jopa melko edulliseen hintaan.

Sanoi että minäkin olen tervetullut katsomaan sitten Formulat hänen luokseen ja näin sitten varmaan teenkin sillä minulla ei ole vieläkään digi-korttia tai boksia, netissäkin tuota lähetystä pystyisi seuraamaan lähes livenä mutta viive on yleensä jopa kymmeniä sekunteja lähetystavasta riippuen ja nuokin on sellaisella purkkaviritelmällä kavereiden kesken rakennettu että ei niihin voine täysin luottaa.

Ei kommentteja: