07 kesäkuuta, 2007

Puhelin saapunut takuuhuollosta

Kerroin teille Toukokuussa tuosta Nokian N93-1 puhelimesta josta kamera levisi, no sain haettua puhelimen eilen takisin takuuhuollosta jossa se viipyikin "tovin".

Innoissani tarkisin kameran ja sehän toimi, takuuhuollon papereissa luki että olivat vaihtaneet emolevyn sekä kameran, mielestäni olisivat voineet pistää samantien uuden puhelimen tulemaan sieltä kun tuosta on nuo kotelo-osatkin sen verran kärsineessä kunnossa, no joka tapauksessa laitoin Saunalahden SIM-kortin vanhasta Nokia 7650 puhelimesta N93:seen ja kuinkas ollakaan puhelin ei saa rekisteröityä korttia Elisan tai Saunalahden verkkoon vaan ilmoittaa iloisesti että korttia ei voi rekisteröidä, tarkempaa tietoa ei ilmoiteta.

Vanhassa 7650 puhelimessa kortti kyllä toimi sekä N93:sessa ennen takuuhuoltoa mutta nyt kun koitin siirtää kortin takaisin 7650 puhelimeen ei sekään enää suostunut yhteistyöhön simin eikä verkon kanssa.

Elisa jossa siis toimii myös Saunalahden liittymät on päivittänyt tänne Forssan alueelle 3G verkon sinä aikana kun minulla oli 3G puhelin takuuhuollossa ja käytössä oli tuo vanha puhelin, siihen tuli automaattisesti verkosta uudet internet,wap sekä mms profiilit mutta verkon päivityksestä ei virallista tietoa ole asiakkaille kerrottu.

Olen yrittänyt saada Saunalahden GSM puolen asiakaspalvelua kiinni mutta ainakaan toistaseksi eivät ole vastanneet palvelupyyntööni, soittaa en heille pysty kun verkko ei suostu korttini kanssa yhteistyöhön :/
Eli siis ihmiset jos haluatte minulle soittaa, käyttäkää sitä DNA:n numeroa (041-####174)
Ilmoitan heti kyllä kun Saunalahti toimii jälleen.

Ei kommentteja: