19 kesäkuuta, 2007

Siivoamista ja säätämistä

Olen siistinyt asuntoa jo jokusen päivän, katsonut mitä tavaraa saisi roskiin heittää ja mitä säästää ja tuota tavaraa on nyt eteisessä pahvilaatikoissa odottamassa roskiin heittoa :)

Nyt sitten kun lopulta pääsin viimeistelemään makuuhuonetta niin samalla huomasin että sieltä tuli paljon vaatteita uudelleen pesuun, minulla kun on nuo vaatteet olleet sängyn päällä ja kissa on ottanut paikan omakseen joten karvoja löytyi melkeinpä jokaisesta vaatteesta.

Makuuhuonettahan en ole nyt pahemmin käyttänyt kun levitin tuon vuodesohvan olohuoneen lattialle niin siinä on tullut nyt oltua, tänään toki tuonkin takaisin vedin samalla kun imuroin olohuoneen.
Siivoamisen jälkeen keskityin asentamaan makuuhuoneeseen tietokoneen nettipäätteeksi, ikäväkseni jouduin toteamaan että tietokoneen emolevyn bios on rikki ja se tarvitsisi vaihtaa, harmi vain että minulla ei toista samanlaista tai edes tyyppistä emolevyä ole tällä hetkellä josta biosin vaihtaisin (Asus A7V), joten tämä projekti täytyy jättää myöhemmäksi.
Olen ajatellut makuuhuoneeseen myös jotain kevyttä pientä konetta kuten esimerkiksi Applen MacMiniä joka sopisi erinomaisesti huoneeseen... Katsotaan kuitenkin nyt aluksi halvempaa ratkaisua eli tuon biosin tai toisen emolevyn metsästämistä esimerkiksi kirpputoreilta.

Ei kommentteja: