28 joulukuuta, 2007

Internet yhteys "suljettu" ja joulusta toipumista

Tässä kävi minulla hieman nolosti, huomasin viime viikon Torstai aamuna noin 6:15 että internet-yhteyteni ei enää toimi ja oletin että palveluntarjoaja olisi liittymän kerennyt sulkemaan sillä kyseisen yhteyden lasku oli muutaman viikon myöhässä.

En kuitenkaan tarvinnut internet yhteyttä noina päivinä sillä Perjantaista lähtien minulla meni kaikki aika joululahjojen hankintaan ja joulun viettoon, mutta kun palasin Jokioisilta Keskiviikkona ei yhteys vieläkään pelannut vaikka lasku oli maksettu jo... ajattelin että kyseessä saattaa olla viivästys nyt palveluntarjoajan puolelta joululomien takia enkä edelleenkään hirveämmin panikoinut, keskiviikko ilta menikin sitten pitkästä aikaa pelejä pelaten :=).

No Torstainakaan ei yhteydestä kuulunut mitään ja aloin olla jo huolissani että mikähän siellä nyt kiikastaa ja tarkistin sopimuspapereista määräaikaisen tilauksen voimassa oloajan ja kyllä sitä näytti vielä hyvin vuoden päivät olevan... Torstaiksi sitten kuitenkin ilmaantui muuta tekemistä joten en ottanut vieläkään yhteyttä asiakaspalveluun.

Perjantaina eli tänään, yhteys ei vieläkään pelannut ja iltapäivällä soitin asiakaspalveluun, siellä sanottiin että yhteyttä ei olla laskun takia suljettu eikä minkään muunkaan vuoksi ja he yhdistivät minut vikapalveluun... kun odotin vikapalvelun vastausta tuli minulle hämärä muistikuva että hattuhyllyltä oli tipahtanut eräs rautatolppa viime viikon Keskiviikon ja Torstain välisenä yönä, sinne missä yhteysjohdot ja muut kaapelit ovat, en ollut tuolloin kuitenkaan jaksanut mennä tolppaa nostamaan...

Vikapalvelussa vastattiin että viimeisin IP-vaihdos oli tosiaan tapahtunut viime viikon keskiviikkona ja sen jälkeen on ollut hiljaista =).

Lopetin puhelun kiittäen ja juoksin eteiseen tarkistamaan tilanteen ja kyllä... tolppa oli tönäissyt ADSL-kaapelin irti seinästä... sitten kiittelinkin jo henkiä että olivat suoneet minulle näiksi päiviksi niin paljon muuta tekemistä että en internetiä tarvinnut juuri mihinkään tuolloin ja laitoin kaapelin kiinni... Kyllä, internet yhteys toimii vallan mainiosti jälleen =).

Muistan kuitenkin sen että kun koneella jotain tein esm kuuntelin musiikkia, katsoin elokuvia ynm, niin aina välillä tulin kokeilleeksi olisiko yhteys päällä, tunne oli myös melko onneton kun yhteys ulkomaailmaan katkesi.

Nyt minulla on sitten joulukin vietetty ja ajatukset pitäisi suunnistaa jo uudenvuoden juhlintaan mutta juuri nyt mikään suunnittelu ei kyllä miellytä, on minua jo kutsuttu muutamiin paikkoihin mutta en ole osannut sanoa mitä aattona tulen tekemään ja mihin menemään, en ehkä mihinkään =) tuossa joulussa on nykyään aivan liikaa työtä ja tekemistä, mekin lähdimme Helsinkiin saakka lahjoja ostamaan mikä oli tavallaan melko järjetöntä mutta kun siskon perhe vei samalla lahjoja ystävilleen ja Mikan perheelle niin tuli kyydissä päästyä.

Ei kommentteja: