21 toukokuuta, 2008

Uuden asunnon pikakierros

Muutin kuun alussa uuteen asuntoon Forssassa, tässä pikakierros siitä miltä asunto näyttää :)

Huonekaluja ei juuri vielä ole mutta saanen ne, kun kyyti järjestyy. Otetaan muuten vastaan vuodesohva ja parisänky, jos jollakin lähettyvillä asustavalla sattuu ylimääräisenä olemaan, niin pistä kommenttia tulemaan. :)

1 kommentti:

Sari kirjoitti...

Hei!
Haluaisin tutkia blogiasi osana väitöskirjatyötä, joka käsittelee yksityishenkilöiden omaan elämään liittyvää internet-julkaisemista.

Mietin tutkimuksessani, mikä kaikki internet-toiminta on "elämäjulkaisemista", mikä ei, ja millaisia yksityisen ja julkisen välisiä rajanvetoja teemme netissä. (Tässä videoblogissa käyttäisin lähinnä "elämä" -tagattyjä ja vastaavia merkintöjä.)

Esitän tutkittavat heidän "bloggaajanimellään", ja kuva- ym. visuaalista tai selvästi tunnistettavaa materiaalia julkaisen vain erityisluvalla. Pysyt siis yhtä anonyymina tai tunnettuna kuin blogissasi olet.

Minusta ja tutkimuksestani saat lisätietoa Tutkijankammion portailta, http://smostm.wordpress.com. Mikäli haluat kieltää julkaisusi käytön tutkimuksessa, vastaa tähän viestiin, kommentoi blogiin tai meilaa (osoite blogissa). Jos
tutkimuskäyttö on ihan ok, sinun ei tarvitse tehdä mitään.

Halutessasi voit myös vastata kirjoitelmakutsuuni (ohjeet blogissa). :)